Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi appok törlése?
Az elmúlt 2 évben elég gyakran használtam ezeket az alkalmazásokat. Sok ismeretségre tettem szert, volt olyan pasi akivel egy 5 napos utazás lett szexmentesen. Másokkal hosszas beszélgetések. Akadt aki a kézműves termékeimet vette meg. És persze egyéjszakás kalandokat is begyűjtöttem, legtöbbször jelentkeztek is ismétlésre. Csak párhuzamosan annyi pasi lett, hogy vagy meguntam velük folytatni, vagy ha újra találkoztunk akkor már nem éreztem azt az igazi vágyat mint az elején. Talán mert nem is tudtam már annyira az adott személyre koncentrálni, elvetettem magamban hogy úgyis röpke semmiség. Minek lelkeskedjek, csak csináljuk.
Amikor felismertem hogy ezt csinálom, randiról randira megyek és csak apró emlékek maradnak. Úgy döntöttem letörlöm magam mindenhonnan. Akiket eddig “begyűjtöttem” megszakítom vagy visszaveszem a kapcsolattartást és elkezdek a hobbijaimra, vállalkozásra, magamra fókuszálni.
Na de mit tegyek ha mégis piszkál a dolog, hogy jó lenne azért ismerkedni és nem elzárni magam a lehetőségektől? Meg ha bennem a vágy, hogy kicsit visszaigazolást kapjak? Mennyi idő után regisztraltatok vissza és ti miért tartottatok szünetet?
Engen nőként lep meg, hogy vannak ilyen nők... 🙄😔
De téged nem zavar, hogy nincs stabil kapcsolatod,és nem vagy valaki társa akkor hajrá!
Én romantikus nő vagyok "klasszikus" értékekkel! A randi appok szerintem hülyeség, én soha nem használtam. 34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!