Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha iszonyatosan jó tanácsokat adok itt párkapcsolat témakörben, érdemes lenne Tiktokon is tanácsokat adnom és pénzt kérnem mint relationship coach?
78%-ban hasznos válaszokat adok és valós párkapcsolati tapasztalataim vannak, 3 komoly kapcsolat, ebből kettő együtt élős, egy majdnem 10 éves, tehát nem 30 éves szűz vagyok aki csak beszél a vakvilágba. Továbbá randik, barátok kapcsolatai, nem egy barátom dicsért már az egekbe, hogy velem nagyon jó beszélgetni ilyesmi komoly témákról.
Azért CSAK 78%, mert gyakran hozzászólok provokáló kérdésekhez és fogalmazok meg radikális véleményeket amit a sok sértett férfi lepontoz. Tehát ez alapján nekem egyértelmű, hogy ezeket leszámítva igencsak hasznos meglátásaim vannak a témában, ami sok ember segítségére lehetne ezen a pici közösségen kívül is. :)
78%. Ezt mivel érted el? Beírtad minden kérdésre, hogy "Szakíts, a párod toxikus/nàrci!"?
Azért írj egy könyvet! Megveszem.
Minden kèrdèsnèl ès problèmáná 80%ban jön a nagy okosság! Hagyd el! Szakíts vele! stb.
"Arról már nincs szó hogy esetleg a gyerekekkel ,a hitelezett ház rèszletèvel ,meg kb egy fèl èlet munkályával mi is legyen?
"Aki igy ezzel kezdi annak szerintem a világon senkije ès semmie nincs!
😂😂😂😂
Nekem jobb a százalékom, de eszembe se jutna ilyennel égetni magam.
Egyébként az ételek-italok kategóriában a legjobb, ott 92%, de főzős videókat se csinálnék. Például...
Egyébként amennyi hülye van tiktokon, meg önjelölt párkapcsolati tanácsadó, szerintem eggyel több nem számít. Kérdés, hogy ki tudsz-e tűnni a tömegből.
Itt a pontozás egy vicc kategória! Szinte azt lehet mondani, hogy pofára megy a pontozás! Ha nőknek nyalizós választ adsz, akkor felpontoznak, ha nem akkor le, meg persze ott vannak a notórius lepontozók, akik végigmennek minden témán, és mindenkit lehúznak.
Az se mindegy, hogy nő, vagy férfi írja ki a kérdést, mert teljesen más hangnemben mennek a hozzászólások. Szóval az itteni pontozás alapján inkább enged el a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!