Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha iszonyatosan jó tanácsokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha iszonyatosan jó tanácsokat adok itt párkapcsolat témakörben, érdemes lenne Tiktokon is tanácsokat adnom és pénzt kérnem mint relationship coach?

Figyelt kérdés

78%-ban hasznos válaszokat adok és valós párkapcsolati tapasztalataim vannak, 3 komoly kapcsolat, ebből kettő együtt élős, egy majdnem 10 éves, tehát nem 30 éves szűz vagyok aki csak beszél a vakvilágba. Továbbá randik, barátok kapcsolatai, nem egy barátom dicsért már az egekbe, hogy velem nagyon jó beszélgetni ilyesmi komoly témákról.

Azért CSAK 78%, mert gyakran hozzászólok provokáló kérdésekhez és fogalmazok meg radikális véleményeket amit a sok sértett férfi lepontoz. Tehát ez alapján nekem egyértelmű, hogy ezeket leszámítva igencsak hasznos meglátásaim vannak a témában, ami sok ember segítségére lehetne ezen a pici közösségen kívül is. :)

márc. 31. 22:55
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Te dolgod, én biztos nem kérnék tőled tanácsot.
márc. 31. 23:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Pedig tudnék segíteni, de szerintem túlléptem azon a szinten, hogy csak úgy ingyen osztogassam őket.
márc. 31. 23:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt miért tőlünk kérdezed? Regisztrálj Tiktokra, szabj tanácsadási árat, aztán a jónép majd eldönti, vevő-e a szolgáltatásaidra.
márc. 31. 23:27
 4/9 LuckyLevi ***** válasza:
54%

78%. Ezt mivel érted el? Beírtad minden kérdésre, hogy "Szakíts, a párod toxikus/nàrci!"?

Azért írj egy könyvet! Megveszem.

ápr. 1. 00:48
 5/9 anonim ***** válasza:
54%

Minden kèrdèsnèl ès problèmáná 80%ban jön a nagy okosság! Hagyd el! Szakíts vele! stb.

"Arról már nincs szó hogy esetleg a gyerekekkel ,a hitelezett ház rèszletèvel ,meg kb egy fèl èlet munkályával mi is legyen?

"Aki igy ezzel kezdi annak szerintem a világon senkije ès semmie nincs!

ápr. 1. 05:23
 6/9 anonim ***** válasza:

😂😂😂😂

Nekem jobb a százalékom, de eszembe se jutna ilyennel égetni magam.

Egyébként az ételek-italok kategóriában a legjobb, ott 92%, de főzős videókat se csinálnék. Például...

Egyébként amennyi hülye van tiktokon, meg önjelölt párkapcsolati tanácsadó, szerintem eggyel több nem számít. Kérdés, hogy ki tudsz-e tűnni a tömegből.

ápr. 1. 06:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Te dolgod, èn még nem olvastam itt jó párkapcsolati/randis tanácsot. 🙄
ápr. 1. 08:34
 8/9 anonim ***** válasza:
85%

Itt a pontozás egy vicc kategória! Szinte azt lehet mondani, hogy pofára megy a pontozás! Ha nőknek nyalizós választ adsz, akkor felpontoznak, ha nem akkor le, meg persze ott vannak a notórius lepontozók, akik végigmennek minden témán, és mindenkit lehúznak.

Az se mindegy, hogy nő, vagy férfi írja ki a kérdést, mert teljesen más hangnemben mennek a hozzászólások. Szóval az itteni pontozás alapján inkább enged el a témát.

ápr. 1. 08:53
 9/9 LuckyLevi ***** válasza:
#1 79%-os választ adott. Mehet TikTokra?
ápr. 1. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!