Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldi élet, külföldi társkeresés? Vagy itthoni párkapcsolat külföldre költözés?
Figyelt kérdés
Egyrészt ha nincs párkapcsolatban valaki, és kimegy külföldre dolgozni, élni, akkor utána ott mennyivel nehezebb párt találnia? Főleg már lassan 30 felé. Vagy van rá jó példa, hogy kint találtátok meg párotok?
Kint hogyan célszerűbb ismerkedni?
Tudtok ajánlati pl osztrák társkereső oldalakat, appokat?
Akik már együtt voltak itthon és utána mentetek ki, egyértelmű volt mindkettőtöknek hogy mentek? Vagy valamelyikőtök nem akart menni és ebből probléma lett?
Köszönöm!
márc. 31. 16:29
11/15 anonim válasza:
10-es, őszintén szólva nincs túl sok tapasztalatom otthon, főleg 1-2 élményből és hallott információkból "dolgozom". Alapvetően csinos vagyok és kedves, nem hiszem, hogy különösebben problémát okozna a párkeresés, de úgy tapasztaltam (ezeket elsőkézből), hogy otthon még mindig nagyon dívik a női/férfi szerepek, amik elég toxikusak. Én itt találtam meg azt a férfit, akivel közös jövőt szeretnék.
12/15 anonim válasza:
11.: Igen, sajnos itt valószínűleg több a hímsoviniszta. Én szerencsés vagyok, az enyém nem az. Amúgy teljesen megértelek, nekem kifejezetten tetszenek a német pasik, vonzódtam is több ilyen származásúhoz. Aztán egy magyarban találtam meg a páromat. Igaz, neked nem német származású. de Németországban találtad meg. Legyetek boldogok!
13/15 anonim válasza:
12, nagyon kedves vagy, köszönöm! Egyébként szerintem sem néznek ki rosszul a német pasik, más típus, de nem rossz, bár itt délen sötétebb tónusúak, mint északon.
Örülök a boldogságodnak, minden jót nektek!
15/15 anonim válasza:
Szerintem elég nehéz olyan párt találni itthon, aki ugyanúgy és ugyanoda ki akar menni, mint te. Ha hosszútávon kint akarsz élni, akkor inkább ottani párt érdemes keresni, azzal legalább ez a szempont nem okoz feszültséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!