Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Önbizalomhiány, mit lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalomhiány, mit lehetne tenni az én helyzetemben?

Figyelt kérdés

Önbizalomhiány, mit lehetne tenni az én helyzetemben?

Egy nagyon önbizalomhiányos lány vagyok. A legnagyobb problémám magammal az orrom, régóta nagy vágyam az orrplasztika. Csak hát arra gyűjtenem kell hogy meglegyen rá a pénzügyi keretem. De az már helyreállítaná az önbizalmam, nagyon boldoggá tenne.

Az önbizalomhiányom miatt nem igazán mertem nyitni a srácok felé, ebből kifolyólag nagyon gátlásos vagyok, szorongok, nem tudok felszabadult lenni.

De ismerkedtem már. Volt egy fiú aki szimpatikus volt, sokáig beszélgettem vele. De nem mertem találkozni, mindig csak húztam hogy majd. Végül hagytam kicsúszni a kezeim közül mert talál ott magának más lányt akivel összejött. Bántott a dolog de beletörődtem. Azóta most jött egy másik srác akivel egy ideje már beszélgetek így ismeretlenül, igaz nagy a távolság de most ugyanebben a helyzetben vagyok megint. Ő akarna találkozni de én meg csak tologatom. Még videóhívásozni sem akarok vele. Próbáltam elhúzni addig míg meg tudok magamon változtatni pár dolgot és majd akkor találkozni. De látom hogy nem fog sikerülni, nem tudom addig elhúzni vele. Ő most hagyni akarja velem az egészet mert így nincs ebből semmi. Meg tudom érteni mert igaza van amúgy, és miattam van ez de közben meg nekem is rossz, nem szándékosan csinálom ezt, nem szívesen vagyok ilyen helyzetben. Olyan jó lenne ha minden oké lenne rajtam, ha nem kéne semmit csinálnom magammal és tudna haladni minden. De én így addig nem merek még videóhívásozni sem ilyen külsővel mert nem tetszek magamnak, nem vagyok magammal megelégedve.

De ő ezeket nem tudja, neki abból hogy húzogatom a találkozót meg nem videhívásozok vele, úgy jöhet le hogy szórakozok vagy nem érdekel engem ő igazán. Pedig nem így van. Nagyon felkeltette az érdeklődésem, pont olyan akit mindig is kerestem, minden téren. De ezt az önbizalomhiányos dolgot fel se merem neki hozni mert nem tudom hogy reagálna. Vagy támogatna benne és nem befolyásolna semmit negatívan, vagy pedig ez olyan szinten taszító lenne hogy hagyna a francba azon nyomban. De ha valakivel megosztod a gyengeségeid is, akkor elvileg az pozitív kéne hogy legyen, mert nagy bizalmi szint kell hozzá.

Csak hát most ha elmondanám neki ezeket hogy figyelj nem vagyok még magammal megelégedve és kicsit dolgozni akarok még magamon, mert így nem szeretnék veled találkozni félek hogy nem tetszenék, azzal ugyanúgy nincs előrébb. Tegyük fel megérti, oké, de akkor sem tud velem mit kezdeni csak annyi hogy érteni fogja ennek a hátterét hogy mi van mögötte. Tehát ugyanúgy hagyni fog. De valahogy én úgy vagyok vele hogy inkább így veszítsem őt el míg most jó benyomással vagyok rá, mint úgy, hogyha találkozok vele és nem tetszem neki személyesen. Azt nem akarnám átélni semmiféleképpen. Főleg hogy annyi sztorit hallok hogy képen ilyen a csaj élőbe meg semmi, meg hogy találkoznak a csajjal és így a füle hogy néz már ki meg úgy az orra stb, vannak nagyon bunkó srácok akik örömmel kibeszélik az ilyen tapasztalatokat, és ez engem nagyon elrettent. Tudom hogy ez amúgy inkább a felszínes emberekre vall, de valahol meg ez érthető mert a külső se mindegy, ha nem szimpatikus akkor nem fog meg.

De most ez olyan rossz nekem, mert én őt tényleg nagyon akarom, nem érdekel más, vele akarok mindent, elkezdtem hozzá kötődni. Viszont ő nem fog várni, de én most még nem akarok semmibe belemenni, így most nem tudom mit csináljak. Szerintetek?

2024. márc. 31. 13:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Életem nagy szerelme egy nagy orrú lány volt. Tényleg nagy orra volt.
2024. márc. 31. 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nők és az orruk, tipik téma volt hozzád hasonló csajom, adj esélyt a srácnak hidd el nem az orrod fogja izgatni ha meg igen jobb neked nélküle.
2024. márc. 31. 13:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológus és önbizalomnövelés. És ha azután is így érzed magad akkor a plasztika.

Én szerintem ha vársz addig míg teljesen lenullázódik az önértékelésed, addig míg összejön a pénz a műtétre akkor hiába lesz kisebb orrod a lelked nem lesz jobban, esetleg csak egy rövidebb ideig aztan ugyanott fogsz tartani mint most. Elég csak egy csalódás, sérülés egy fiútól és hiába kisebb az orrod. Neked elsősorban pszichológusra van szükséged és nem plasztikai műtétre. Amúgy abban is biztos vagyok hogy nem fogsz megállni egy db műtétnél, fogsz magadon találni más kivetnivalót külsőt illetően és megint kés alá fogsz feküdni.

2024. márc. 31. 13:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Javaslom, hogy ne te döntsd el kinek tetszel, hanem hagyd meg ezt a döntést a másik félnek.

Merj cselekedni, mi van, ha visszautasítanak? Nem minden férfinek kell tetszened, bőven elég egy, akivel kölcsönös a szimpátia. Nem?

Halkan megjegyzem, hogy műtött orral se fogsz mindenkinek tetszeni, így jelenleg csak a fejedben can probléma, amivel érdemes kezdened valamit, akár szülőkkel, jóbarátokkal, avagy szakemberrel.

2024. márc. 31. 13:58
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
Ezt a kérdést már egyszer kiírtad. Akkor is kaptál értelmes válaszokat, tőlem is. Azokkal nem tudtál mit kezdeni?
2024. márc. 31. 14:14
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem a plasztikáztatás a létező legrosszabb megoldás.
2024. márc. 31. 14:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Pszichomókus mint írták előttem már.
2024. ápr. 2. 16:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!