Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szólják meg sokan, ha 10-15 év van egy pár két tagja között?
Nalunk 16 ev a korkulonbseg es nem erezheto.
Nem volt benne szandekossag, annyira jol eltudtunk orak hosszat beszelgetni, hogy a vegen egymasba szerettunk. Minden teren passzolunk es nem azert mert idosebb vagy velem egyidos, de alapvetoen soha nem ereztem magam olyan komfortosan magam mint vele es nekem ez szamit.
Viszont az teny hogy sokan megneznek minket, szerintem ot gazdagnak, engem pedig aranyasonak neznek. 😄
Azert a 20 ev alatti es a felnott parkapcsolata valoban nem egeszseges es erthetetlen hogy gondolhatja a felnott fel komolyan.
#18 És miről fognak beszélgetni?A 20 éves egyáltalán nem fogja érteni a 30 éves problémáit, a 30 éves, feltéve ha egészséges gondolkodású érett személy már rég nem a kora 20 évesek problémáival fog foglalkozni.Szóval mi lesz az ami összetartja őket?
Lehetne még hosszan sorolni tovább a buktatókat...
Hát igen , nem mindegy miként.
20 felett azért már egy kicsit más.
Megint más ha már a lány is túl van a tanulmányain és dolgozik.
Amúgy meg van benne féltékenység is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!