Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belezúgtam egy fiúba és rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belezúgtam egy fiúba és rossz kedvem van ez végett miért van ez?

Figyelt kérdés
Lányok és értelmes fiúk help nem tom mi van velem
2010. okt. 26. 14:46
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem is rosz kedvem van mert ugy szeretek valakit h ő nem tudom mit érez én meg beszari vagyok megkérdezni!!De esélytelen a dolog mert ő megkért 1 éve h ne szeressem!!
2010. okt. 26. 14:48
 2/9 A kérdező kommentje:
hát ezel én is így vok de tőlem nem kérte hogy ne szeresem de odameni nem merek ......... és nem tom van e nálla esélyem
2010. okt. 26. 14:50
 3/9 anonim ***** válasza:
bővebben elmesélhetnéd a "kapcsolatotokat"!!
2010. okt. 26. 14:51
 4/9 A kérdező kommentje:
elég gubis ................
2010. okt. 26. 14:54
 5/9 anonim ***** válasza:
akkor bogózd ki egyedül!sok sikert!!
2010. okt. 26. 15:02
 6/9 anonim ***** válasza:
öm, mondd el neki? Ha annyira belészerettél, akkor a szerelem csak erőt ad... Mondjuk tényleg leírhatnád...
2010. okt. 26. 15:13
 7/9 anonim ***** válasza:
hát,őőő,izé,tod, fiú vagy vagy lány???
2010. okt. 26. 15:16
 8/9 A kérdező kommentje:
ha fuiúba zúgtam bele akk csak lány lehetek
2010. okt. 26. 17:03
 9/9 anonim ***** válasza:
azért hugi a mai világban már az ember semmiben sem lehet biztos no mind 1 addig nem jutsz 1 ről a 2 re míg kerek perec rá nem zúdítod vagy lassan óvatosan burkoltan pult alatt kissebb apro jeleket küldesz neki legyél a közelébe menny oda hozzá beszégess vele meg ilyenek ne légy bec*ri
2010. okt. 26. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!