Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetséges ez? Minek? Mièrt?
Mert mások mint te. Ennyi. Nekik lehet az a fura akik folyton együtt vannak. Nincs ezen mit megérteni.
Én sem keresem, hogy a párom miért szereti a babot és a káposztát. Neki ízlik, nekem nem.
Nincs értelme okot keresni.
Egy dolog van. Téged ez miért érdekel ennyire? Miért zavar hogy másnak így a jó?
Mindenki nyomi csak az nem amit te csinálsz?
Ez de nyomiságos. 😂😂😂😂
😁 Biztos tény, hogy nem vagyok nyomi. Mások viszont akik egymas gyagya dolgait bevonják az életükbe mert olvasnak róla es azt gondolják, hogy majd nekik is jó lesz, de engem minősítesz 14#?! Gratula!
Vannak tények. Ami normális. Van ami fura. Meg kell élni, próbalni, idomulni, akár felülemlkedni és úgy csinálni, hogy az ego mellett a válsztott párodnak is jó legyen. NEM ÍGY VAN?
Nekik az a fura amit te gondolsz.
Miért veszed hogy az a jó amit te gondolsz? Kicsit sokra tartod magad. Valakinek így jó valakinek úgy. TE miért foglalkozol vele?
Neked nem mindegy hogy otthon a párjával ki hogy él? Kb semmi de semmi közöd hozzá mégis itt kérdezel róla. Fogadd el hogy másnak más a veleménye. Ha ennyire elitéled más véleményét akkor miért kérdezel?
Ők furák csak te vagy a jó. Így király. Nem?
Partnert keresel, azért hogy kiderüljön hogy az előitéleteddel nem vagy egyedül.
Remélem sikerült.
Szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!