Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kisebb kompromisszumoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kisebb kompromisszumokat kötöttetek a párotokkal a mindennapok során?

Figyelt kérdés
Nem nagy dolgokra gondolok, hanem ilyenekre, hogy pl egyikőtök a tv-re szeret elaludni, a másik csendben, az egyikőtök reggel szeret csak zuhanyozni és zavarja a másikat este az ágyban stb. Mi lett a megoldás hasonló helyzetekben?
2024. márc. 17. 19:08
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Én a magam részéről később ennék 1-3 órával, de a párom kedvéért elvagyok úgy hogy délben ebéd, 6-kor vacsi.

A tv nekem nem lenne “kis” kompromisszum, konkrétan nincs bekötve otthon a tv és senki kedvéért nem is akarnék ezen változtatni. :D

2024. márc. 18. 12:45
 32/32 anonim ***** válasza:
Nem sminkelek, mert nem szereti. Nem oltozok hivalkodoan mert nem szereti. Elfogadom hogy én főzök mosok takarítok, de cserébe ne rugjon már be minden héten, annak nagyon nagyon örülnék. Nem igazan jön össze, sajnos nem az én részemről
2024. márc. 22. 17:36
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!