Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én ezt elszúrtam?
Sziasztok,
Pár éve volt egy társam a munkában. Nagyon sokat ültünk egész nap együtt az autóban, mennünk kellett címekre. Akkoriban volt egy 2 éves kapcsolatom, aki külföldön dolgozott.
A munkatárs srác mondott nekem olyanokat, ő soha nem hagyná így itt, akit szeret.
Tudni kell nem vagyok egy sportos jellem, a munkatárs nagyon az és olyanokat mondott, őt nem érdekelne, ha a leendő barátnője nem sportol.
Aztán volt egy eset, ami feltűnt. Egyszer helyszínen voltunk több kollégával, ő aznap nem dolgozott, hozzájuk közel volt a cím, ahol dolgoztunk. Arra jött és oda köszönt, majd fél óra múlva megjelent egy adag frissen sütött pogácsával, hogy az édesanyja sütötte, nála volt és oda jött és mindenki előtt nekem adta oda, hogy hoztam nekem. Nem nektek, neked... Ez fura volt. Volt, amikor este 22-kor még felhívott, beszélgettünk. Kezdem érzéseket táplálni és ezt el akartam neki akkor mondani, de addigra lett egy párja. Elkéstem.
Elsodort mindkét az élet más állásokba, néha írtunk egymásnak ki hogy van de ennyi.
Most pár napja újra üzenetet váltottunk. És azt írta Nekem szeretné, ha havonta legalább egyszer hallana rólam. És azt írta a régi munkahelyem előtt szokott elmenni és mindig eszébe jutok. Még mindig azzal a lánnyal van. Most már ennek kB 5 éve, hogy együtt vannak.
Felkavar ez az egész, mert nem közömbös még ma sem nekem.
Nem fogok más kapcsolatába beleronditani, hallgatok inkább. Már a menyasszonya, nem tudok mit tenni sajnos.
De ti mit gondoltok? Kölcsönös volt csak elkéstem?
Földméressel foglalkozunk. Ahányszor kértem, hogy segítség kell, elsőként jelent meg mindig, hogy segítsen nekem. Nagyon jól erzekeltette mindig is, hogy számítok neki.
Én voltam egy barom, mert gátlásaim voltak. Ő egy sportos srác, én nem vagyok sportos és mindig az volt a szemem előtt, hogy szégyenkezve vetkőznék le előtte, mert mindig sportos barátnői voltak. Ő túl jó pasi hozzám és hallgattam. Amíg élek, bánni fogom. De nyilván hallgatok.
Most mi értelme ennek az őrlődésnek és a végtelen "mi lett volna, ha" kérdéseknek? Tudni akarod, hogy még összejöhettek-e? Írj neki, találkozz vele, vallj színt, hogy úgy érzed a múltban elszúrtad a lehetőséget, hogy együtt lehessetek. A reakciója mindent el fog árulni.
Az meg egy bullshit, hogy tisztelni kell valaki más kapcsolatát. Tudod, ki tisztelje azt? Az, aki benne van. Ez a csávó magasról tesz a menyasszonyára, valószínűleg csak azért volt eljegyzés is, mert hát már együtt vannak sok ideje és már itt lenne az ideje. Eközben meg a saját elmondása szerint is folyton a múlton jár az esze és még mindig nem engedett el téged, ahogy te sem őt.
Szóval ahelyett, hogy kerülgetitek egymást, mint a forró kását, mi lenne, ha végre egyszer az életben leülnétek egymással szemben és egyenesen elmondaná mindenki, hogy mi nyomja a bögyét, aztán a hallottak fényében lehet gondolkozni a hogyan tovább-on. Egyébként meg szerintem jobban is járna a menyasszonya, ha nem menne hozzá ehhez a faszihoz, csak félszívvel van abban a kapcsolatban, vagy még annyival sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!