Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » TikTokon mi ez az őrület?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TikTokon mi ez az őrület?

Figyelt kérdés
Sok férfi tesz fel olyan videót, amiben tanácsokat adnak fiúknak, hogy ne legyenek kedvesek, udvariasak egy lánnyal, mert az egy nőt taszít. Én kedves vagyok, és udvarias mégis volt egy csomó nőm

2024. márc. 16. 10:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%

2es

Kimondtad a nagy igazságot. Ez 100%, hogy így működik. A viselkedésük következményeként kialakul egy függőség. Pont, mint a drogoknál. Szakítani egy bántalmazóval olyan, mint egy drog elvonó. Ugyanazokat az elvonási tüneteket éli meg az “áldozat”.

Nincs rá megfelelő szavam……

Talán “sértett”

Hosszú téma. Kevesen vannak vele tisztában.

2024. márc. 16. 16:15
 12/14 anonim ***** válasza:
91%
Mert nem képesek felfogni, hogy amikor “kedvesek” valójában nem kedvesek, és nyilván az ki van zárva, hogy velük legyen a gond.
2024. márc. 16. 17:13
 13/14 anonim ***** válasza:
90%

"A bantalmazóktól kéne tanulniuk azok úgy manipulálnak nőket"

A bántalmazók alapból olyan nőket választanak, akik sérültek.

Csak hogy bele tudd magad képzelni az bántalmazott helyzetébe, megfordítom a nemeket. (És léteznek bántalmazott férfiak is.)

Ha én bántalmazó vagyok, úgy fogok párt keresni, hogy apró kis teszteket vetek be, hogy te kiállsz magadért, vagy lenyeled a bántalmazást. Ez soha nem pofonnal kezdődik.

Először csak apró vicces megjegyzéseket ejtek el. Backhanded compliment a neve. Ha egészséges vagy lelkileg, leesik, hogy ezt sértő szándékkal mondom. Ilyenkor vagy szakítasz, vagy megvárod a következő alkalmat, vagy megbeszéled velem, hogy gáz vagyok. Ilyenkor ebből nem lesz kapcsolat, mert én elkezdem mondani, hogy veled viccelni sem lehet. Ha te továbbra is kiállsz magadért, elengedem. Ha elbizonytalanodsz, akkor folytathatom a bántalmazást. Egyre többször egyre többet engedek meg magamnak. Közben folyamat mondom neked, hogy hülye vagy, szerencsétlen, másnak úgysem kellenél. Valószínűleg a szüleid már elkezdték az önbizalmad leépítését. Én csak folytatom.

Nem lehet bárkit manipulálni. Ez nem a bántalmazók érdeme.

A bántalmazók gyengék. A maguknál gyengébbeket keresik. Abban jók, hogy ki tudják szűrni, ki nem "üt vissza".

2024. márc. 16. 17:13
 14/14 anonim ***** válasza:

13as

Tűpontos

2024. márc. 16. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!