Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közel 36 éves nőként még találhatok párt és alapíthatok családot?
18
Ime egy ostoba feleség, aki azt hiszi, attól lesz bárki is valaki, mert egy pasi elvette. És pszichológusnak is képzeli magát a facebúkon felszedett bölcsességektől.
Igen, elvált aki vagy nem volt alkalmas a családra, vagy rossz önismerettel/emberismerettel nagyon mellé választott. De o mar pl nyomott gyumolcsnek szamit a piacon 2 gyerekkel, gyerektartást fizetve.
Ha boldog feleség akarsz lenni időben kell jól választani, ez általánosan igaz. Lehet valakinek szerencséje, természetesen van aki 40 evesen találja meg éléte szerelmét, csak nem ez az általános. Eleg megkerdezni barmelyik szingli 35+ ismerosotoket.
Én pedig nem "egy pasihoz" mentem hozzá, hanem "A Férfihoz". Nagy különbség. :)
Kedves 22! Mázlista lehetsz, ha ilyen stílussal "A Férfi" képes volt elvenni és még el is visel...
Ne haragudj, de a hasonlataid meg a megnyilvánulásaid elég degradálóak.
Azért, nézz bele jobban azokba a "tökéletes" házasságokba is, amelyek idejében köttettek. Persze, biztos vannak, amelyek tényleg szuperek, de lássuk be, ott sem ez az általános. Nekem az is nagyon fura, hogy mennyire bizonygatod itt idegeneknek, hogy te milyen szerencsés vagy "A Férfivel"
Férfiként több nőre ráírtam társkereső appokon. Senkinek nem felelek meg.
Neked senki nem felel meg, ha nem így lenne 3 perc alatt találnál valakit.
Itt is elzárkózol attól hogy rádírjanak. Miért is? Kényes ízlésednek biztosan nem felelnek meg az itt lévő férfiak. Sajnos az utcán is mi járunk. A társkeresőkön is. Ugyanitt cica eladó.
Örülj neki hogy szingli vagy és nem lett gyereked
A gyerekkel csak nem tudnád majd elhagyni a nárci párodat
Olvass bele itt a kérdésekbe hogy milyen undorító “férfiak” vannak kapcsolatban
Szingli nőket nem tudja bántalmazni a nárci férfi és nem kell majd aggódni a kölyök miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!