Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon intő jel ha a partneremn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon intő jel ha a partneremnek nincs social media fiókja? Vagyis Facebook, Instagram, TikTok, ilyenekre gondolok, nekem ezek vannak. Messengeren elérhető, de nincs aktív Face fiókja. Vagy ez nem intő jel? Nem tudom eldönteni.

Figyelt kérdés
Twittere sincs, YouTube-ozik, de az Google fiók.
2024. márc. 13. 19:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem egy fiatalnál furcsa. Egy ilyet ismertem, neki konkrétan egy barátja volt 30 évesen, azt is még a gimiben szerezte, különben csak az anyjával állt szóba kb.
2024. márc. 13. 19:59
 12/27 anonim ***** válasza:
71%
Nekem sincs egyik sem és nem is tervezem.
2024. márc. 13. 20:22
 13/27 anonim ***** válasza:
84%
Igen, ez egy figyelemre méltó jel. Normális az illető.
2024. márc. 13. 20:35
 14/27 anonim ***** válasza:
68%

Nekem van face-em, gyakorlatilag csak a messenger funkciót használom évek óta, instán dettó.

Minimálisan sem érdekel a social media része.

2024. márc. 13. 20:48
 15/27 anonim ***** válasza:
21%
Nem intő jel, de részemről nem egymást keressük. Én szeretem tudni, mi folyik a világban, nem az ismerőseim kakás babáit nézegetem a social medián, hanem híreket, mindenféle forrásból. Emellett a valóságban élek, nem szoktam nagyon posztolni, de szeretek társalogni aktuális eseményekről, amikről így gyanítom fogalma sincs.
2024. márc. 13. 21:07
 16/27 anonim ***** válasza:
78%
Intő jele annak hogy egy normális srác, aki a valóságban él, aki még tud élni. Ha neked az állandó posztolgatás az életed, vagy mások posztjainak nézegetése, akkor nem egymást keresitek
2024. márc. 13. 21:17
 17/27 anonim ***** válasza:
56%
Ezen mi a furcsa? Nekem sincs csak facebookom, azt sem használom. Nekem inkább az a furcsa ha közel 30 évesen ilyeneken lóg valaki.
2024. márc. 13. 21:58
 18/27 anonim ***** válasza:
80%
Nekem még gyakorim sincs.
2024. márc. 13. 22:31
 19/27 anonim ***** válasza:
39%

Nekem sincs semmim és csak yton nézegetek, esetleg beszélgetni meg viber, whatsapp.

Nőbe nem létezik ilyen?

2024. márc. 13. 23:44
 20/27 anonim ***** válasza:
39%

"Nekem van face-em, gyakorlatilag csak a messenger funkciót használom évek óta"

Már Face nélkül is lehet használni a Messengert.

2024. márc. 14. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!