Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az igy gondolkodó férfiak?
Ma ezt olvastam: "Ha én úriemberként viselkedem a hozzám tartozó nővel, azzal megadom számára a lehetőséget hogy száz százalékban élje meg mellettem a nagybetűs nőiességét. És amikor ennek a mély, belső nőiességnek a fénye rám ragyog, akkor érzem úgy, hogy férfiként kiteljesedtem.
kiváncsi vagyok van-e még igy gondolkodó férfi kérem jelentkezzen azonnal!!!!
És kérdező, ha esetleg valami Müller Péter féle öreg bácsi jelenne meg mint így gondolkodó férfi, arra mit lépnél? Ő is oké lenne, vagy inkább eloldalognál? Mert őszintén szólva én a hozzá hasonlóktól szoktam ilyeneket látni csak és kizárólag.
És hát tartok tőle ha valami fiatal, jól kinéző férfi is ilyen szöveggel akarna ma átlagba bárhol becsajozni, hát csak a saját esélyeit rombolná. Mert hogy divatosan fejezzem ki magam, a mai átlagos nőknek ez így meglehetősen szárító lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!