Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol vannak az igy gondolkodó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak az igy gondolkodó férfiak?

Figyelt kérdés

Ma ezt olvastam: "Ha én úriemberként viselkedem a hozzám tartozó nővel, azzal megadom számára a lehetőséget hogy száz százalékban élje meg mellettem a nagybetűs nőiességét. És amikor ennek a mély, belső nőiességnek a fénye rám ragyog, akkor érzem úgy, hogy férfiként kiteljesedtem.

kiváncsi vagyok van-e még igy gondolkodó férfi kérem jelentkezzen azonnal!!!!

2024. márc. 11. 13:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hangzatos duma, de regen rossz, amikor ezt mondani kell, raadasul elore a beetetesi idoszakban. Egy uriember nem ilyen. Egy tobbhonapos kapcsolatban er ez a mondat valamit, amikor mar van tartalom mogotte, es nem mond ellent a kijelentesnek.
2024. márc. 11. 15:41
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
Ott, ahol ezt olvastad. Egyébként agyonpuffogtatott, megjátszós klisékből felépített, izaadtsászagú megjátszott értelmieskedés.
2024. márc. 11. 17:31
 13/15 anonim ***** válasza:
60%

És kérdező, ha esetleg valami Müller Péter féle öreg bácsi jelenne meg mint így gondolkodó férfi, arra mit lépnél? Ő is oké lenne, vagy inkább eloldalognál? Mert őszintén szólva én a hozzá hasonlóktól szoktam ilyeneket látni csak és kizárólag.

És hát tartok tőle ha valami fiatal, jól kinéző férfi is ilyen szöveggel akarna ma átlagba bárhol becsajozni, hát csak a saját esélyeit rombolná. Mert hogy divatosan fejezzem ki magam, a mai átlagos nőknek ez így meglehetősen szárító lenne.

2024. márc. 11. 17:44
 14/15 A kérdező kommentje:
2024. márc. 11. 17:51
 15/15 anonim ***** válasza:
65%
A kivulrol kimondottan uriember szerepet játszo férfiak 99%ban nárcisztikusak ami csak kapcsolatban derül ki.. itt nem az alap kedves és illedelmes férfiakra kell gondolni ha nem azokra akik nagyon játszák az angolos uriemberes férfit..
2024. márc. 11. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!