Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha olyan nővel ismerkedek facebookon akinek nincs fotója?
Jajj gyerekek nem kell besértődni.
Egyébként egy csöppet sem vagyok elhízott és ronda sem, ezzel hiába is próbálkoztok. Na pacsi 🤠
Az, ha valakinek nincs Facebook profilképe, önmagában nem gáz, kapásból két ilyen ember is eszembe jut, mindkettő jól néz ki, vannak értékes tulajdonságaik, és nem tartom cikinek azokat, akik ismerkedni akarnának velük.
Viszont egy párkapcsolathoz nagyon fontos a fizikai vonzalom megléte (ezt biztos ő is tudja), úgyhogy szerintem pár napon belül érdemes lenne kérni egy képet, esetleg szervezni egy videobeszélgetést/találkozót, és megnézni, hogy klappolnak-e a dolgok ezen a téren. Viszont ha Facebookon írt rád, és nincs sok ismerőse/adata kinn, megvan annak is az esélye, hogy kamuprofil, úgyhogy én fenntartással kezelném, amíg meg nem győződök róla, hogy valós személy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!