Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha új kapcsolatnál a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha új kapcsolatnál a másik csak STD teszt után lenne hajlandó szexelni veletek, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Mit reagálnátok, ha akkor derülne ez ki, mikor már ideje lenne az első szexnek? Természetesen ő is elmenne ugyan olyan szűrésre.
2024. márc. 9. 16:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
33%

Remélem is, mert a halának van kedve paranoid beszariságokkal randizni.

Mi lesz a következő? Be kell mutatnom az erkölcsi bizonyítványomat? Bankszámlakivonatot kér, hogy nem vagyok eladósodva? A munkahelyemet nem akarja lecsekkolni? Esetleg haj/vérvizsgálat, nehogy drogos legyek? Hiszen ezek is pOteNciÁLis. VesZéLyeK... Jézusom...

Aki ennyire fosik az nálam instant kuka, pedig alapvetően elég óvatosan és körültekintően ismerkedem én is.

2024. márc. 10. 11:24
 52/71 A kérdező kommentje:
#51 higgadj le, senki nem akar veled randizni.
2024. márc. 10. 11:27
 53/71 anonim ***** válasza:
29%

52

Ez nem föltétlenül zavar a párkapcsolatomban. :D

2024. márc. 10. 11:29
 54/71 anonim ***** válasza:
43%

#51 A kérdező előző ámokfutása:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Nem tudom mit aggódik, ezek után úgyse fog soha az első szex közelébe kerülni mert az első randin otthagyná mindenki :D Vagy vajon ezt a szűrést is az első randin kérdezné, közvetlenül az eddigi partnerek száma után? 🤭 Akkor 100% hogy kiröhögik és lelépnek. Eleve azt se tudja a nő hogy akarja-e még látni újra nemhogy lefeküdni vele, ez meg már a magánéletében turkálna és kivizsgáltatná. Azért álljon már meg a menet.

2024. márc. 10. 11:30
 55/71 A kérdező kommentje:

#54, a menet ne álljon meg, hanem el se kezdődjön az alapvető dolgok felnőttes, érett, proliságot mellőző tisztázása nélkül!

De most hogy ezt így leírtad, stratégiát fogok váltani. Majd mikor már becserkésztem és levetkőztettem, akkor fogom neki mondani a dolgot.

Jegyezzétek meg jól, mert ezeket a szavakat fogom mondani: "Mielőtt bármi visszavonhatatlan történne, tudnod kell, hogy én a biztonságos szex híve vagyok"

Amúgy se kell sokat várni, 2 de max 3. találkozáskor minden csajt vihettem már. Volt köztük szűz is.

2024. márc. 10. 11:42
 56/71 anonim ***** válasza:
40%

54

Lol ez komoly. :D A legviccesebb, hogy úgy adja elő, mintha lenne bármi esély~ a csajoknál. :DDD

2024. márc. 10. 11:48
 57/71 anonim ***** válasza:
40%
A proliság az ott kezdődik ahol te vagy. Amit leműveltél a másik kérdésednél is, hogy valakire pökhendin rámondtad hogy csak üríteni lenne jó, csak azért mert idegenként elutasítaná a neveletlenségedet és a faragatlan tolakodásodat. Nézd már meg mit művelsz az összes hozzászólásodban. Fröcsögsz, gyűlölködsz, hisztériázol és követelőzöl.
2024. márc. 10. 11:49
 58/71 A kérdező kommentje:
57 nem tudom, hogy miről beszélsz. Fejezd be ezt a magatartást, mert megbánod!
2024. márc. 10. 11:53
 59/71 anonim ***** válasza:

Az 54-ben linkelt kérdésnél a 10-es hsz-ed (meg az összes többi...)

És mivel fenyegetőzöl? 🤷

2024. márc. 10. 12:00
 60/71 anonim ***** válasza:
Semmi bajom nem lenne a kéréssel, ha közösen mennénk el. Ha csak engem akarna szűrésre küldeni a partner, akkor viszont kuka, és akkor is, ha a volt partnereim számán rugózna. Nem tudom, hogy te írtad-e azt az agyament kérdést, amit vki linkelt, de az nagyon gáz, a közös szűrés viszont nem. (Ilyennel amúgy még nem találkoztam, hogy vki felvetette volna, én viszont magamtól voltam már szűrésen.) 36N, biszex
2024. márc. 10. 12:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!