Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ha valaki igy kezd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha valaki igy kezd egy kerdest?

Figyelt kérdés
Megkerdezi hogy kerdezhet e valamit, mielott megkerdezne amit akar. De semmi komoly kerdes vagy olyan ami sokaig tartana megbeszelni. Miert nem kerdezi csak siman meg?
2024. márc. 9. 08:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem jelent, szokássá vált. Az emberek ha kínosat akarnak kérdezni vagy valamit megbeszélni, akkor szokták így kezdeni, hátha jobban vevő vagy a dolgok megbeszélésére.
2024. márc. 9. 09:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Társkeren azt jelenti hogy utána "bántalmaz".

Kerdezhetek vmit?

Igen?

Randin benne lennél szexben?

Vagy szereted az orált/ anált.

Kb aki azzal kezdi kérdezhet e vmit, már tiltom.

2024. márc. 9. 09:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen, ilyenkor meg is ertem, ha valaki megkerdezi. De konkretan egy kis jelentektelen kerdes elott minek megkerdezni?🙃
2024. márc. 9. 09:34
 4/11 anonim ***** válasza:
55%

Bizinytalan önbiz hiányos jellem.

Azok is akik meg egy egy mondatuk végén viszakérdeznek.

Pl megyek behozom az árut kintrol. Jó?

Vagy ma hamarabb zárok. Rendben?

Vagy találkozzunk szerintem es beszéljuk meg szóban. Jó?

Leviszem a szemetet. Oke?

Az ilyenek általában labilis emberek.

2024. márc. 9. 09:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert először a figyelmedet akarja felhívni. Ha csak úgy megkérdez valamit, akkor az első pár szóra még nem figyelsz, így kétszer kell feltennie ugyanazt a kérdést.
2024. márc. 9. 09:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam így kezdeni néha a kérdést, most így belegondolva nem is tudom mi az oka.. ritkán fordul elő egyébként, talán olyan helyzetekben, amikor a másikkal nem vagyok teljesen közvetlen viszonyban, vagy kicsit kínos a téma, vagy valami hasonló oka szokott lenni..
2024. márc. 9. 09:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincs önbizalma; nem tudja eldönteni, milyen kérdést tehet csak úgy-, vagy diszkréten fel.
2024. márc. 9. 09:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Be akar vágódni kényszeresen nálad.
2024. márc. 9. 10:33
 9/11 A kérdező kommentje:
8 hogyhogy "kényszeresen"?
2024. márc. 9. 10:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Meg akar felelni neked, mint írták nincs önbizalma.
2024. márc. 9. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!