Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarna egy férfi barátja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarna egy férfi barátja maradni egy nőnek,ha a nő többet érez íránta?

Figyelt kérdés
Miért nem adná fel egy férfi a barátságot, ha kifejezetten sok vita alakul ki a helyzet miatt közöttük? A nő többet szeretne, a férfi nem akar kapcsolatot szimplán csak vonzalmat érez iránta. Az, hogy esetleg azért maradna mert kihasználná a helyzetet, és szexet kapna, az nem opció
2024. márc. 6. 20:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert talonban tartja, vagy bírja.
2024. márc. 6. 20:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy értékeli emberileg is, csak nem szerelmes belé/nem vonzódik hozzá.
2024. márc. 6. 20:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Valseg. az van amit az #1-es írt, tartalékkártya.
2024. márc. 6. 20:34
 4/11 A kérdező kommentje:
De, ha egyértelműen kijelentette a nő, hogy nem lesz tartalék neki?
2024. márc. 6. 20:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted érdekli? Ne viccelj már.
2024. márc. 6. 20:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

#4 egyértelműen :D nyilván :D

de amúgy simán lehet az, hogy a csávó kedveli a csajt. csak nem mint párt. szóval szívesen marad a barátja. amúgy ilyen esetben ha én lennék a csávó én magam kerülném nagyon a szexet, mert ha azt is mondaná a nő, hogy jó neki, ha csak az is van, mert tudom, hogy jó eséllyel később sok fájdalom sértődés lenne a dologból.

neki a barátság nem annyira nehéz, ez csak neked nehéz. szóval lehet neked kéne ezt megszakítani.

2024. márc. 6. 20:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Írtam lehetőségként, hogy bírja. De az nagyon lutri, kedvelni kéne és nem "barátkozni" tovább.
2024. márc. 6. 20:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Értem, de ha a férfi kijelentette, hogy nem tekint olyan barátként rá? (Kicsit üti a két dolog egymást) Ezekszerint, akkor csak játszik a nővel, és jobb lenne elengedni a barátság lehetőségét is, igaz?
2024. márc. 6. 21:02
 9/11 anonim ***** válasza:
#4 kijelentette, de ettől még kettőn áll a vásár. A pasi ezt "ajánlotta" fel, a nő meg eldönti akarja-e így vagy sem.
2024. márc. 6. 21:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Annyit mondott, hogyha rámászol ő mossa a kezeit!
2024. márc. 6. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!