Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen esetekben ezek a párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetekben ezek a párkapcsolatok tökéletesek?

Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy nem szeretjük egymást a barátommal, de voltak már problémáink, és sosem ömlengtünk egymásnak Facebookon. Viszont van egy ismerősöm, aki olyan tökéletes szerelemben él a barátjával, hogy mindig szerelmes idézeteket oszt meg a közös képeik alatt, és mindegyikhez odaírja a barátjának, hogy szeretlek, és a barátja is a kép alá kommenteli ugyenezt.
2024. márc. 6. 14:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt tiniként csináltam, nem felnőtt nőként. Ha olyan a hangulatom, akkor szívesen osztok meg szerelmes idézetet, de a férjemmel nem ömlengünk egymásnak. De mi 30 felettiek vagyunk. Nekem 17 évesen teljesen oké volt.
2024. márc. 6. 14:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mit jelent a tökéletes. Ên pl agyfaxt kapnék, ha a párom ezt csinálná. Ha ök mindketten ilyenek, akkor nekik lehet, hogy tökéletes.

Eleve nem igazán hiszek abban, hogy van tökéletes kapcsolat, szerelem, ember, stb, stb. A jó kapcsolat viszont nem azon múlik, hogy ki mit gondol róla. Hanem hogy te annak érzed. Lehet, hogy ami neked baromi unalmas, abban más boldog. Sőt, olyan is van, hogy egy pár egyik fele tökéletesrn boldog, a másik viszont nem.

2024. márc. 6. 14:33
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

"aki olyan tökéletes szerelemben él a barátjával, hogy mindig szerelmes idézeteket oszt meg a közös képeik alatt, és mindegyikhez odaírja a barátjának, hogy szeretlek, és a barátja is a kép alá kommenteli ugyenezt."

Ez inkább csak szánalmas és feltűnési viszketegség. Ettől még csak jó sem lesz egy párkapcsolat, nem hogy tökéletest megközelítő.

Ha valakit tényleg szeretünk akkor nem akarjuk úgymond kényszeresen mutogatni a világnak és játszani a fejünket, hanem ezt az időt a másik félre fordítjuk.

De lehet csak öregszem..

2024. márc. 6. 14:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kapcsolat minőségétől függ, simán vannak ilyen ömlengős, nyálas emberek, akik szeretnek mindenfélét posztolni, a kapcsolat maga ettől még lehet tökéletes is vagy nem. Én ilyen nyálas dolgokat nem posztolok, de közös képet vagy simán csak akármit akkor szeretek feltölteni, ha jól érzem magamat, szóval én pl biztos nem töltögetnék fel semmit egy szar kapcsolatról, csak azért, hogy azt higgyék, hogy de szuper minden, de vannak ilyen emberek is. A social media nem arra van, hogy megpróbáld mások életét megfejteni meg ahhoz viszonyítsd a sajátod, hiába csinálja ezt mindenki, erre egyszerűen nem alkalmas.
2024. márc. 6. 15:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem. Lehet, hogy ezzel csak a tömegből akar kitűnni, hogy "nekem mennyivel jobb, mint másoknak."
2024. márc. 6. 15:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak magamutogatás. Nincsen benne több.
2024. márc. 6. 15:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Fura hogy a facen leveleznek.
2024. márc. 6. 16:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg ilyen "tökéletes kapcsolatot láttam. Ültek egymás mellett csendben, telefont nyomkodva.
2024. márc. 6. 17:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez inkább a tökéletes külvilágnak történő képmutatás.
2024. márc. 6. 19:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Sztm gyerekes és kicsit szánalmas is. Nekem tök jó a kapcsolatom, de 1 képen kívül semmi nincs kinn.
2024. márc. 6. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!