Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az van, hogy látszól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az van, hogy látszólag teljesen rendben lévő emberek nem találnak társat és sok problémás meg igen?

Figyelt kérdés
Ez egy kicsit álnaiv kérdés, csak onnan jutott eszembe, hogy a környezetemben is látom, hogy sok tényleg intelligens, normális egzisztenciával rendelkező ember küzd azzal, hogy társat találjon és ezzel párhuzamosan meg olyanok is élnek párkapcsolatban, akikről messziről látszik, hogy nem tudnak viselkedni. Itt is sokan leírják, hogy olyan kapcsolatokban élnek, ahol nincs anyagi biztonság, háztartási munkamegosztás, tisztelet egymás iránt és mégis együtt vannak. Nem az, hogy ez irigylésreméltó lenne, de azért mégis felmerül a kérdés, hogy akinek van normális egzisztenciája, viselkedési kultúrája hogyan nem jut el idáig? Min csúszik el ez a dolog? Mit nem tud, amit a másik igen?

2024. márc. 6. 12:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
53%

Pont a párkapcsolatból adódó problémákat látom mindenhol. Tesómék, munkatársaim...

És ez az ami az én életemből nem hiányzik.

Egyébként meg szerencsére introvertált vagyok így az én boldogságomhoz nincs szűkség egy másik személyre. Moziba meg SPA-ba egyedül is voltam már, egyedül is élek.

Tavaly pont egyedül utaztam ki Lugano-ba pihenni.

Most 24-ben meg Firenze-be megyek.

Az életem sokkal nyugodtabb és tervezhetőbb mint elég sok más ember esetén akiket látok.

És a legjobb benne, hogy senkinek nem kell beszámolnom semmiről.

Van saját házam és egy Audi A4-em.

Egyébként meg mindent megtudok venni amit akarok.

És 35 éves létemre 28-nak nézek ki.

Nekem ez így teljesen jó.

2024. márc. 11. 15:39
 22/22 anonim ***** válasza:
59%
A látszólag teljesen rendben levő embereknél van a legnagyobb agyban található kukac…
2024. márc. 11. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!