Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Nőknek vonzóak a bicajos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nőknek vonzóak a bicajos férfiak" dolgot kik és miért találták ki?

Figyelt kérdés
Valaki elmagyarázná hogy mi vonzó van a reggel munkába bicajozó férfi látványában? Számomra rejtély.

2024. márc. 5. 07:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
15%
sokkal több az igénytelen autós mint a kerékpáros.
2024. márc. 5. 11:22
 12/20 anonim ***** válasza:
51%
Tudom, hogy ez nagyon sztereotíp és vannak kivételek de akkor is az a döntő többségére a bicikliseknek a jellemző, hogy igénytelenül viselkednek mint az utakon mind a járdákon vagy a kerékpárutakon közlekedve. Borzalmasak, ha látok egy biciklist nekem mindegy mennyire jóképű csak az jut eszembe, hogy mennyire undorító a hozzáállása a közlekedés minden más résztvevőjéhez. Az, hogy esetleg izzadtan, igénytelenül nyomja végig a napot miután beért a melóhelyre nekem abszolút másodrendű dolog ehhez képest.
2024. márc. 5. 11:50
 13/20 anonim ***** válasza:
31%
12# én is ismerlek, te sosem engedsz át senkit zebrán, még piroson is áthajtasz néha :D
2024. márc. 5. 11:52
 14/20 anonim ***** válasza:
látszik hogy férfiként írod :D
2024. márc. 5. 11:53
 15/20 anonim ***** válasza:
#4 vagyok. Kérdező, röhögni fogsz, de bringásként a " berongyol egy bicajjal"-t választom.
2024. márc. 5. 12:05
 16/20 anonim ***** válasza:
41%

Ha ugyanaz a férfi lenne, akkor az autos helyett ezerszer is a biciklist valasztanam. Ha randizom, altalaban meglepodom (de annyira vegulis megsem), hogy a valasztottam biciklivel jon, ugy mint en, pedig meg sem beszeltuk.

Miert vonzo?

Kornyezettudatos, sportos, nem zajong a kocsijaval, nem foglal el rengeteg helyet a parkolasaval a varosban, nem okoz dugot, halalos baleseteket stb stb.

Mindenkinek elhetobb lenne a varos, ha letennetek vegre azt a h....e autot.

Es igen, atlagban joval szebb testuk van a biciklizoknek mint az autosoknak.

29N

2024. márc. 5. 13:25
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Járműtől függetlenül csapnivaló a közlekedési morál idehaza.

2024. márc. 5. 14:05
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Kollégáim Pesten bicajjal jártak munkába és voltak barátnőik, némelyik már házas is.
2024. márc. 5. 18:09
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Ez tipikusan az az eset, amikor pár konkrét példára felhúznak egy nagyon tág és kamu okosságot. Van az a fajta biciklis férfi, aki vonzó - az, aki ezt hobbiszerűen űzi, kisportolt, megizmosodott tőle... az nyilván baromi szexi látvány. De ez nem lesz igaz minden biciklis férfira, főleg arra nem, aki heti 2x beteker a munkahelyére.
2024. márc. 6. 12:59
 20/20 anonim válasza:

Hogy a kérdésre is választ kapj: ezt a dolgot minden kétséget kizáróan a kínai biciklialkatrész gyártók és az arab olajsejkek találták ki, hogy mindkét fél szorongásának táptalajt adva további fogyasztásra buzdítsa őket, ezáltal még jobban meggazdagodjanak az iparmágnások és olajsejkek...

Szerintem te ugyanaz a kérdező vagy, aki pár hete feltett egy hasonló kérdést, hogy a negyvenes bringás taggal még a húszas csajok is flörtölgetnek. Ennyire nem lehet valaki egyszerű! Nyilván az adott embernek van némi önbizalma és sármja, nem azon feszeng, hogy ki milyen kocsival járkál... Nem tudom, h milyen autócsodával járkálsz dolgozni, de hidd el, egyik napról a másikra nem leszel népszerűbb, akármilyen menő V8as paripával füstölöd a gumit...

Szerintem igen kevés az az élethelyzet, amikor egy igényes drága autót előnyt jelent bármi mással szemben, főleg nem egy munkábajárós beosztottak közötti helyzetben. Ha milliárdos üzletemberek összejönnek egy megbeszélésre, akkor nem mindegy, hogyan jelennek meg, de karizma azért oda is kellene, nem biztos, hogy elég a szép autó...

2024. márc. 6. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!