Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejönnek a csendesebb tipusú lányok?

Figyelt kérdés
Hát mert én is ilyen vagyok,nem tudok olyan sokat beszélni(csak néha amikor rám jön az 5 perc xD)De egyébként nem vagyok beszédes tipus.
2010. okt. 25. 14:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
szntem egy lánynál olyan nagy mértékben nem számít hogy nincs túl sok önbizalma egy fiúnál már inkább
2010. okt. 27. 21:52
 12/18 anonim ***** válasza:
előző vagyok meg minek szóltok be a kérdezőnek ha nem is ismeritek attól mert csendes lehet hogy jófej -.-
2010. okt. 27. 21:55
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten az ilyen lányok jönnek be.
2010. okt. 27. 21:59
 14/18 anonim ***** válasza:
nekem jobban bejön ha beszédes a lányka
2010. okt. 27. 22:00
 15/18 anonim válasza:
Simán bejön, csak nézzen ki jól.:P Na jó nem is, de nem árt .:D
2010. okt. 27. 22:37
 16/18 anonim ***** válasza:

"szntem egy lánynál olyan nagy mértékben nem számít hogy nincs túl sok önbizalma"

Igen, ez a világ igazságtalansága. Ha fiú vagy és nincs önbizalmad, sosem lesz nőd. Ha lány vagy, és nincs önbizalmad attól még vígan lehet pasid, akár még normális is.

"minek szóltok be a kérdezőnek ha nem is ismeritek attól mert csendes lehet hogy jófej"

Nem beszólás, megkérdeze bejön-e. Megmondtam, hogy mit gondolok az ilyen lányokról. Nyílván többet ér így a véleményem, mint ha azt mondom, hogy "nem". Persze, lehet, hogy jó fej, ezért írtam, hogy UTAL rá, nem azt, hogy olyan.

2010. okt. 28. 09:33
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek az eddigi válaszokat!:)
2010. okt. 28. 12:14
 18/18 A kérdező kommentje:
15:19 talán igazad van abban, hogy önbizalom hiányos is vagyok.
2010. okt. 31. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!