Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nem veszi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem veszi a jeleket?

Figyelt kérdés
22 évesek vagyunk, exem régi haverja akivel már nem beszélnek. És akármilyen utalást teszek neki azt hiszi csak haverkodok pedig hajtok rá már én nyomulásnak érzem nő létemre. Mit mondjak neki? Randira is elhívtam szerintem az se esett le neki. Hogy deritsem így ki hogy lehet e esélyem nála.
2024. febr. 29. 23:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Elfogadta a randit?
2024. febr. 29. 23:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet veszi a jeleket, csak nem akar a barátja exével járni. A legbiztosabb, ha direktben rákérdezel
2024. febr. 29. 23:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Én se akarok járni vele. Csak osszejarni:D azt mondta ja szóljak aztán összeegyeztetjuk.
2024. márc. 1. 00:02
 4/9 anonim ***** válasza:
#3! Akkor probléma megoldva!
2024. márc. 1. 00:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg veszi az adást, te nem veszed.
2024. márc. 1. 07:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Mondd ki egyértelműen! Mi férfiak nem vagyunk gondolatolvasók.
2024. márc. 1. 08:24
 7/9 anonim ***** válasza:
A haverom exével soha a büdös életben nem járnék addig amíg ezt nem beszéltem meg vele. Ha közös társaságba járunk és azt mondja, hogy őt ez zavarná, akkor nem kezdenék vele.
2024. márc. 1. 08:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy deritsem így ki hogy lehet e esélyem nála?"

Szerintem te nem veszed a jeleket 🤣

Ne kideríteni akard, hogy van-e nála esélyed, mert már kiderítetted, hogy nincs, csak felfogni/elfogadni nem vagy hajlandó

2024. márc. 1. 08:58
 9/9 anonim ***** válasza:

"Én se akarok járni vele. Csak osszejarni:D azt mondta ja szóljak aztán összeegyeztetjuk."

Na itt a gond. Ha szexkapcsolatot akarsz, akkor azt tök egyértelműen kell kimondanod, nem jelezgetni neki meg f.aszom. Kimondani, hogy oké, akkor hétvégén nálam/nálad este 8 után. Valami konkrétat.

Nem komolyat akarsz, akkor minek jelezgetsz neki. Értelmetlen.

2024. márc. 1. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!