Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiu kikovet egy masik fiut, az azt jelenti nincsenek mar olyan joban?
Regota baratok vagy csak haverok nem tudom de most hirtelen kikovette egy helyen de aki kilett kovetve, o ugyanugy koveti azt aki kikovette.
Masokat nem kovett ki.
Vajon nincsenek mar olyan joban ez lehet az oka?
Azert erdekel, mert az egyik fiu, a masik fiu miatt nem akart engem pedig en nagyon akartam ot es kivancsi vagyok joban vannak e még.
Ma csak hirtelen rajuk neztem, es nekem ez fura. En egyik baratomat sem kovetem ki sehol ok nelkul.
Nézd én pont a napokban szelektáltam az ismerőseim közt, kb 100 embert töröltem ki, akikkel nem is beszélek, nem vagyunk jóban, stb.
Nem tudom milyen közösségi oldalakra gondolsz, de lehet, hogy kikövetett, mert nem kíváncsi a tartalmakra, amiket megosztasz.
Nem rolam van szo.
Egy altalam kedvelt fiut, kikovetett egy unszimpatikus fiu, aki ellenem beszelt mindig.
Bevallom neha ranezek joban vannak e még, mert nagyon ereztem hogy nem egy tarsasag, es ennyi az egesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!