Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le a nők, ha sír egy férfi?
Figyelt kérdés
2024. febr. 27. 23:03
1/20 anonim válasza:
Szerintem nem nézik le. Miből gondolod, hogy lenézik?
2/20 anonim válasza:
Nem nézik le.
Viszont a sírás != nyavalygás.
Én megértem, ha valaki depressziós és gyakran sír de akkor ne a nőkön járjon az esze. Ha pedig olyan dolog történt az életében ami tragikus és ezért sír az illető akkor pedig nem fog a nőkön agyalni és lenézni sem fogja senki.
3/20 A kérdező kommentje:
Előző kérdésből!
2024. febr. 27. 23:07
4/20 anonim válasza:
Nem nézik le! Azt szokták csak lenézni amit itt az incelek produkálnak!
5/20 anonim válasza:
Ja hát előző kérdésből? Nem mindegy miért sír. Ha valaki azért sír, mert sajnáltatja magát, de nem tesz semmit, az mindenkinek kellemetlen.
6/20 anonim válasza:
Mert az előző kérdés nem sírásról szól, hanem arról, hogy egy nagy lúzer az illető, aki azt hiszi alanyi jogon jár neki egy nő. Annyi sem jut el a tudatáig, hogy a nő nem tárgy.
7/20 anonim válasza:
ne kezdd már megint😭 nem volt elég hogy egy hónapja 5ször feltetted pont ugyanezt a kérdést???
8/20 A kérdező kommentje:
Semmit sem tettem fel!
2024. febr. 27. 23:18
9/20 anonim válasza:
Lehet hogy egy párkapcsolattól lenne boldog és pont az nem jön össze neki azért sír.
10/20 anonim válasza:
"Annyi sem jut el a tudatáig, hogy a nő nem tárgy."
De ha a Chad tárgyként kezeli az más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!