Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Mitől számít egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mitől számít egy férfi lúzernek?

Figyelt kérdés

Pl.: 30 évesen a szüleinél lakik,

igénytelen és nincsenek céljai?

2024. febr. 26. 07:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
8 es 10: na, pont ezeket a luzereket kell ignoralni, akikrol irsz. ;-)
2024. febr. 26. 16:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát tegyétek? :D Sok nőtársad nem teszi, ha te igen akkor respekt és csak így tovább. Sőt, nem hogy nem ignorálják hanem kifejezetten tapadnak rájuk, utólag pedig siránkozás van sokszor és általánosítás a gonosz férfiakra. Én csak arról írok ami van, szerintem sokan örülnének ha nem ez lenne a helyzet, de attól még így marad.
2024. febr. 26. 16:23
 13/15 anonim ***** válasza:

12 Ertem, amit irsz. Sokakkal ellentetben, en nem szallok be versengeni. Se nem az en stilusom, se nem az en kozegem. Valahogy olyan ize... Es amelyik pasi ezt erti, az ok, a tobbi nem. ;-)

Rohogok az olyan "fonokasszonyokon", akik elvezik, hogy ok a kakas a szemetdombon. Masodik ferj, oda se neki, attol meg a legnagyobb lelki nyugalommal mozdul ra a kiszemelt munkasara. Mindig masra. Velemeny? ;-)

2024. febr. 26. 16:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Versengeni azt én sem, általában szolidan a háttérből teszem a dolgom a hozzám hasonló emberekkel... :) Értük meg szerencsére nem versengeni kell, hiszen nem idióták, és tudják kit és mit akarnak. Nekem ez elég.

De ezek a harsány ki ha én nem emberek, ezek se férfiből se nőből nem szimpatikusak. Valószínű tényleg inkább egymás párjainak valók. Ezek szoktak versengeni és rivalizálni is, meg sportból csábítani el egymás kiszemeltjeit vagy párjait úgymond véletlen, nagyon sajnálkozva hogy így alakult. Részvétem a munkahelyed kapcsán, nagyon nem csodálom hogy a szemétdomb hasonlattal éltél. Emberek, pff... :D

És hogy kicsit tudományosnak is látszódjak, az a véleményem hogy valószínű ezerrel kompenzál, és nagyon nem boldog legbelül, bármit is mutat. Sokan ezért is hajszolják a sikert és a vágyaikat, hogy majd abban meglelik az örömöt és boldogságot. Aztán csak egyre kiégettebbek lesznek, ahogy ebből se érkezik.

2024. febr. 26. 17:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Számomra az a lúzer, aki semmit nem tett azért, hogy az élete jobb legyen, és picsog azért, mert szar az élete. Pl. akinek 30+ évesen nem volt sosem munkája és mondjuk nincs olyan diagnosztizált testi vagy lelki baja, ami miatt érthető, egész nap csak számítógépes játékozik meg netflixet néz, az szülei tartják el és még az anyja is főz-mos-takarít-rá, nincs semmilyen értelmes hobbija, nem törődik a külsejével (igénytelen, kövér, büdös, a cuccai szakadtak, koszosak, a haja zsíros és nő a vakvilágba, az arcszőrzete torzonborz és ápolatlan), nincsenek barátai, nincs társasága, nem jár el otthonról... és utána azon picsog, hogy nincs nője, és ez azért van, mert szegénnyel elbánt az élet, és mert nem csillomos gazdag, mert a nők nyilván csak a csillimos gazdag férfiakkal lépnek kapcsolatra... és nő is min. Gelencsér Timi külsejű lehet és max. 23 éves... és közben mondjuk egy állásinterjúra nem ment el életében, vagy csak 1 db álommunkára, más munkákra meg túl büszke jelentkezni, mert "ahhoz én túl okos vagyok"... egy társkereső oldalra nem regisztrált fel vagy töltötte ki normálisan ott az adatlapját... egyszer nem próbált meg vmi sportot vagy mozgást életében... egyszer nem állt neki mondjuk csinálni egy rántottát vagy betenni egy mosást... egyszer nem jutott eszébe vágatni magának egy jobb frizurát.

na, ez nekem lúzer (tudom, sarkos, de ismerek ilyet). Az nekem nem lúzer pl., aki nekem nem lenne opció párkapcsolatra vmi miatt, de neki jó ez így, elvan a kis életével, nem panaszkodik folyton.

2024. febr. 28. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!