Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Egy srác írogat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Egy srác írogat nekem.

Figyelt kérdés

Egyik nap rámirt a srác, van bőven közös ismerős igazából egy településen is lakunk.

Ő amúgy sztem nem látott éloben vagy csak nagyon régen... Viszont nem is lenne vele bajom viszont ő alacsonyabb nálam, ez így nekem annyira nem oké. Egyenlőre beszélgetünk, meddig menjek el? Lehet csak baratkozik és nem többet akar?

2024. febr. 20. 14:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
nem mindegy hány centi, ha őt nem zavarja akkor te miért vagy úgy oda ettől, nem a magasságon múlik két ember boldogsága úgy gondolom...ezek csak nézőpontok ami alapján korlátozzák magukat az emberek.
2024. febr. 20. 15:01
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Azzal semmi gond nincs szerintem,ha megírod,hogy te nem tudod neki mi a terve,de álltalában a pasik azért szoktak írni egy úgymond ismeretlennek,mert randizni akarnak.Viszont szeretnéd letisztázni,hogy te csak azért beszélgetsz vele,mert jófej és szívesen barátkozol vele.

Max megírja,hogy ő is.Vagy eltűnik.Nem kell megmondani,hogy a magasságával van a gond.

2024. febr. 20. 15:05
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy bocsi, de mégse egymást keresünk.
2024. febr. 20. 15:08
 14/27 anonim ***** válasza:
70%

Lehet összeismerkednek rendesen és rájön,hogy igazad van.

De az is lehet,hogy a magasság fix kikötés a kérdező fejében.Ha így van azért,mert te így gondolod,nála nem fog változni.

2024. febr. 20. 15:14
 15/27 A kérdező kommentje:
Nekem ez egy alap hogy magasabb legyen, lehet neki se oké hogy alacsonyabb nálam csak nem tudja.
2024. febr. 20. 15:15
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
Lefekudni vele titokban meg beleferhet.. nem kell vele az utcan megjelleni.
2024. febr. 20. 15:32
 17/27 anonim ***** válasza:
67%

Nem minden ember vágya, hogy random emberekkel keféljen, csak azért mert éppen kéznél van.

2024. febr. 20. 15:36
 18/27 A kérdező kommentje:
Pontosan köszönöm, én főleg nem ilyen lány vagyok.
2024. febr. 20. 15:37
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
17. Nem random ha nem kozos ismerose a kerdezonek! Nekem is mondtak mar nemet par nap mulva meg mar tette szet a labat a csaj.
2024. febr. 20. 15:47
 20/27 A kérdező kommentje:
Akkor az olyan csaj volt, nálam ilyen soha nem történne meg, hogy úgy feküdjek le valakivel, hogy ne lennék kapcsolatba
2024. febr. 20. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!