Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Egy srác írogat nekem.
Egyik nap rámirt a srác, van bőven közös ismerős igazából egy településen is lakunk.
Ő amúgy sztem nem látott éloben vagy csak nagyon régen... Viszont nem is lenne vele bajom viszont ő alacsonyabb nálam, ez így nekem annyira nem oké. Egyenlőre beszélgetünk, meddig menjek el? Lehet csak baratkozik és nem többet akar?
Azzal semmi gond nincs szerintem,ha megírod,hogy te nem tudod neki mi a terve,de álltalában a pasik azért szoktak írni egy úgymond ismeretlennek,mert randizni akarnak.Viszont szeretnéd letisztázni,hogy te csak azért beszélgetsz vele,mert jófej és szívesen barátkozol vele.
Max megírja,hogy ő is.Vagy eltűnik.Nem kell megmondani,hogy a magasságával van a gond.
Lehet összeismerkednek rendesen és rájön,hogy igazad van.
De az is lehet,hogy a magasság fix kikötés a kérdező fejében.Ha így van azért,mert te így gondolod,nála nem fog változni.
Nem minden ember vágya, hogy random emberekkel keféljen, csak azért mert éppen kéznél van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!