Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz arról a véleményről, hogy Európa legszebb emberei azok, akik eredeti szőke hajjal, és kék szemmel rendelkeznek?
Ennyi humortalan barmot ;D
Így lepontozni...
Köszi a megnevettetést.
Nem tudom, nekem még valahogy sosem tetszett olyan ember akinek szőke haj + kék szem kombója volt.
A kék szemnek alapból is inkább fura/természetellenes hatása van az esetek nagy részében, nem pedig vonzó.
Aki szerint a szőke haj + kék szem kedvelése a nácizmussal függ össze, az a saját tájékozatlanságáról, és butaságáról tesz bizonyságot.
Mondjuk olvastam már egy pár butaságot itt az oldalon. Volt olyan nő, aki arról volt meggyőződve, hogy akinek a Titanic-os Leonardo DiCaprio tetszik, az pedofil hajlamú, mert Leo-nak ott kölyökképe van.
És ez csak az egyik abból a sok zöldségből, amit itt összehordanak. De mai napon bővült a lista.
😅
"Európa szexszimbólumai az olaszok és egyéb sötét hajú déli népek."
Nekem is tetszenek a sötét hajú, kreol bőrű, barna szemű nők (is), azt viszont kifejezetten sokkolónak találtam Olaszországban és Spanyolországban járva, hogy a többségüknek milyen erős a testszőrzete a karján és a lábszárán (meg gondolom, máshol is, de az utcán ennyi szabad testfelületet láttam belőlük).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!