Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FiúK! Hogy van ez? Miért vigyorogtok rá egy lányra?
Ha egy fiú(15-17év) engem néz, és rám vigyorog, mosolyog miközben a mellette ülő/álló haverjának mond valamit, akkor azért vigyorog, mert tetszek neki, vagy azért, mert annyira viccesen nézek ki?
[azt még tudni kell, hogy mikor mondja azt a valamit a haverjának, akkor a haverja is rám néz és vigyorog, szóval biztos, hogy rólam beszélnek.]
15/L
Kiegészítésképpen:
Elég feltűnően csinálják, és látják is, hogy látom, hogy engem néznek.:D és miközben ezt csinálják, kb 3-5m van köztünk, és nem hallom miről beszélnek.
Hát kb ez a két variáció van, amit leírtál. Azt csak te tudhatod, hogy röhejesen nézel-e ki :D
Esetleg valami pletyka is lehet a háttérben.
Oda kell menni meg kell kérdezni.
2 variáció, az első gyakoribb:
-Hú de megbsznám a pcsáját aztakrva de jócsaj fú
-Figyeld már milyen tünemény. Ha ilyen barátnőm lenne a két kezemet összeraknám és más lányra rá se hederítenék, látod? Ott! Fúú :)
Mivel hapsiból vagyok tudom hogy az első a gyakoribb...mondjuk nem egy első variációs faszinak törtem már be az orrát az ilyen szövegek miatt, de ez megint mellékes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!