Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, férfiak! Miért csináljátok ezt? Pl. boltban?
Pl. boltban vagy, és vásároltok be a csajoddal, feleségeddel, akármiddel,mert 25-45 ig bármi lehet, és nem korosztálytól függ.
Épp néztek valamit, én/valaki meg bemegyek a sorotokba,mert ugyanonnan kell valami. Meglátsz, és abban a pillanatban muszáj megfogni a nő fenekét pl.
Azt hiszik, erre kíváncsi más, mert izgatják a boltban simogató pasik?
Óvszert hozzak másik sorról?
Szálljak be vagy azt jelzed, ne csapjak le a csajra,mert igazából biszex minimum és félsz,hogy elcsábítom ott a konzervek es közted?
Ezek nem is átlagalatti emberek, amire gondolsz.
Szépen öltözött(nem ötöny), igényes, olykor kifejezetten helyes férfiakról van szó.
Nem a borsodi elmaradott falu legmenőbb pasija
Palástolják hogy a másik tetszik.
Nem egy exemmel volt nekem is olyan ha megjelenik a társaságban egy feltűnő nő esetleg nagy kitett mellekkel, hirtelen hozzám bújnak vagy megsimogatnak, nehogy véletlen is azt higyjem hogy a másikat helyből megd.gná.
De olyan is van hogy pl buszon utazunk es felszállnak csajok friss hamvas diáklánoyok erre elkezd dobolni az ujjaival mint anjkor a ferfiradar beindul. Képtelenek nyugodtan üpni tovább ugyanugy bambán ahogy addig.
Vagy vonaton is az egyik párom azert lett besózve mert leültek velunk szembe csajok akiket lehetett látni a székek közti résen az egyik becsukta a szemét lehet pihent félig aludt es a párom azt lesegette, de közben elkezdett engem terelni, témázott.
Ezek keptelenek arra ha megjelenik egy p.na hogy ne menjen bennük fel a pumpa vagy adrenalin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!