Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, be fog ez következni egy ilyen lánynál?
Utolsónak igaza van.
Nem mindenki ugyanolyan, van aki ráébred és fűvel-fával, hogy bepótpéja ami szerinte elmaradt, van aki meg megtalálja az igazit, összeházasodnak és boldogok, és vannak az átmenetek is ezek között. Mindenki maga alakítja az életét a saját értékrendje szerint, nem vagyunk egyformák
Szia! Én is ilyen lány voltam, magamnakvaló, csendes. 17 évesen megismerkedtem a párommal. Sosem voltam bulizós fajta, inkább olvastam, sétálgattam helyette, illetve nagyon szerettem másoknak segíteni. Ez engem kikapcsolt. Természetesen voltak barátnőim, volt haveri társaságom.
Most 32 éves vagyok és az akkori első pasimtól már van 2 gyönyörű gyermekem. Neki is elég nagy dilemmája, hogy esetleg később kitör rajtam a bulizhatnék, esetleg tudat alatt tart attól, hogy más pasival is ki akarom próbálni. De: sosem adnám fel a családomat, a gyermekeimet a páromat semmiért sem. Most már kinyilt a világ a 2 gyermek mellett is. Már járok szórakozni, de itt nem diszkót stb. kell érteni.
Én így érzem teljesnek az életemet. Azóta is nagyon szívesen segítek másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!