Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inkább férfiakra jellemző, hogy tavasz közeledtével beindulnak szexuálisan vagy nőkre is ugyanúgy?
Nyilván van olyan nő, akire jellemző, de ez általánosságban inkább csak férfiaknál van jelen vagy fele-fele arányban, tehát nőknél is pont ugyanannyira?
Te tapasztalod magadon?
És férfi vagy nő vagy?
Én nő vagyok és magamon tapasztalom.
Jézusom, te hihetetlenül frusztrált vagy... Kezeltesd magad.
Nem normális ennyire behisztikézni azon, hogy bizony a hőmérséklet, a légnyomás, a nappali órák száma, a minket körülvevő természet elindít bennünk bizonyos folyamatokat. Ez olyan, mint hülyes, lusta senkiháziaknak nevezni azokat, akik télen fáradékonyabbak a folyamatos sötét és hideg miatt. Szerintem keress fel egy orvost.
Milyen folyamatokat indít el?
(Szerinted milyen orvos vesz komolyan, ha odállítok, hogy szerintem a lúzerek magyarázzák be maguknak a tavaszi baszókedvet?)
"Ez olyan, mint hülyes, lusta senkiháziaknak nevezni azokat, akik télen fáradékonyabbak a folyamatos sötét és hideg miatt."
Azok is. Nem szabadna élnie annak, akit az évszakok, meg a fény-sötétség ennyire állati szinten kontrollál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!