Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged szeretnek a nők?
Figyelt kérdés
Népszerű vagy a körülben?2024. febr. 15. 12:35
11/21 anonim válasza:
Nem, nem eladó ő :D
Megtekinthető és egy simogatásra kölcsön adom, de eladni nem fogom soha! :P
12/21 anonim válasza:
Igen, csak mindig pont annál nem vagyok elég népszerű, aki nálam a leginkább az...🤔
13/21 anonim válasza:
Csak ha nem akarnak fizetni a masszázsért.
14/21 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös válasza:
8: ÚRISTEN, kész vagyok, mint a matek házi! 😍😍😍
Nálam a kisasszony fel szokott kéredzkedni, ha a gépnél ülök, hiába vagyok benne a nagy csatákban, akkor el kell köszönnöm ha multiban vagyok, mert akkor jön a simizéstenger. Aminek sajátságos protokollja van. Le kell feküdni az ágyra, körbemászkál, majd vagy rám, vagy mellém befekszik, dorombol ezerrel, meg dagaszt. 😊
15/21 anonim válasza:
1 nő tutira szeret, mint férfit, 1 pedig odáig van értem, mint édesapáért. Ennyi népszerűség nekem tökéletesen megfelel
16/21 anonim válasza:
Én múltkor x-boxoztam és feljött a Lidérc a fejemhez, a büdös száját kellett szagolgatnom, egyfolytában dorombolt és tolta a buksiját az arcomba. Nő vagyok és a Lidérc is, de nem vagyunk leszbik.
17/21 anonim válasza:
Csak a munkahelyemen találkozom nőkkel: elfogadnak, nem mondanám, hogy "Jaj, de kelendő!" lennék.
Itt sincs nagy érdeklődés irántam, akárhányszor elkezdünk privizni valakivel, hamar véget is ér.
19/21 anonim válasza:
Az én cicám egy kötsög, max 2 simítást tűr. De amúgy szeret :D
20/21 anonim válasza:
8 - iszonyú cuki a kisholgy :-)
Nekem egy exkandurkam van, imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!