Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így egy felnőtt férfi?
Elég komolyan belehabarodtam egy férfiba, ő 40 éves, én 30.
Már az ismerkedésünk elején elejtett egy-egy olyan mondatot, miszerint rá tapadnak a nők, és hogy másokkal is kavar. Valahogy nem foglalkoztam ezekkel a félmondatokkal, magam sem értem miért.
Majd bemutatott a barátainak, és az egyik barátja azt mondta, hogy a srác állandóan nagyzol, mindig előadja a többieknek, hogy mennyi mindenkivel kavar, meg szexel. De közben az igazság az, hogy csak én vagyok (vagyis voltam) az életében (kiderült, hogy ellentmondásba keveredik saját magával és már a barátai sem hisznek el neki semmit).
Egyéb okokból, de abbamaradt az ismerkedés, jobb is így. Én arra lennék kíváncsi, hogy mi okból viselkedik így egy férfi? Bizonytalan magában, esetleg a környezete csodálatát akarja kivívni, hogy ő mekkora Don Juan?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Vetít, nagyít.
Lehet, hogy vannak flörtjei, haverinái, és azt fújja fel.
És/vagy mivel tapasztalatlan, nem érti pontosan, ki mire érti, hogy barátnő, stb. Érted. Később, ha lesz neki szerelmi kapcsolata, házassága, akkor ezt átértékeli, és a haverinák, barátok nem fognak annyit nyomni a latban, hogy szóba hozza ilyenkor, vagy "idekeverje" őket.
Tényleg zavaró ez annak, aki komolyan akarna tőle valamit, azt belátom.:)
Lehet, ő nem is akarna ilyet még.
De ha ez az egész személyiségét átszövi, akkor nem lehet hozzá idomulni, az zavaró. Tényleg kicsit kamaszos dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!