Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom drága ajándékokat vesz amiket én nem tudok neki viszonozni..?
Én fiúként írok.
Mi szerencsére elég jó anyagi körülmények között élünk.
Barátnőmnek a kapcsolatunk elején is vettem már kicsit drágább ajándékokat.
Tavaly nyár elején volt egy komolyabb beszélgetésünk, mert majdnem szakítani akart velem, mert nm tudja viszonozni az ajándékokat. Szerencsére hitt nekem, hogy sokkal fontosabbnak tartom azt, hogy Ő velem van, számíthatok rá, bízhatok benne.
Szóval kérdező, hidd el, mi fiúk sokkal jobban örülünk annak, hogy egy olyan fantasztikus lánnyal lehetünk, mint amilyenek ti vagytok, mint a pénz.
A közösen eltöltött időnél pedig nincs is jobb.
Voltunk többször is drága étteremben, ami nyilván szuper volt. Viszont amikor ő szervezett randit, és elmentünk sétálni este,utána egész éjszaka csillagokat néztük közben pedig pizzát ettünk, na ennél nm tudok jobbat mondani. És még ő kért bocsánatot hogy jelenleg nem tud semmi drágábbat kitalálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!