Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tisztességes az egy nő részérő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tisztességes az egy nő részéről ha úgy jön össze valakivel hogy külsőre nem látja vonzónak?

Figyelt kérdés
Aztán úgy fekszik be a másik alá hogy undorodik. Miért gondolják nagyon sokan hogy ezért a nő nem támadható erkölcsileg és nem járult hozzá a másik ember tönkretételéhez már csak ezzel is? Na pláne ha utána premire plánba látja az ember hogy külsőre helyesebbekkel egészen máshogy bánik...

2024. febr. 9. 00:17
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Kérdés ez????
2024. febr. 9. 00:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az nem tisztességes, hogy olyanba dugod a farkad, aki nem vonzódik hozzád.
2024. febr. 9. 00:35
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Mindketten idióták, már bocsi.
2024. febr. 9. 00:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Figylej, én meg éppen elleknkezően látom és tapasztalom.

Én azt veszem észre, a pasit még vállon is veregetik, ha félrement. Otthagyja a családot jobb esetben és jön a következő. Egy nőt már elítélnek.

Példa: exemnem titkos viszonya volt egy kolleganőjével, hamar rájöttem. A csaj mindenféle r*bancnak el lett mondva, exemre egy rossz pillantást nem vet senki. És nem ez a sztori az egyetlen a környezetemben.

Egyébként meg elhiszem, hogy most csalódtál a másik nemben, de nem kell ennyire általánosítani bár tudom, hogy én is azt tettem a válaszomban.

2024. febr. 9. 00:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt nem értem a kérdező miért gondolja hogy ő kevésbá vonzó külsőre mint a nő. A nőnek nem volt vonzó, oké. De a nő se vonzó mindenkinek. Biztos hogy sokaknak nem tetszik, másoknak igen. Ahogy a kérdező se tetszik mindenkinek, másoknak igen. Ez szubjektív dolog, ízlések és pofonok.
2024. febr. 9. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!