Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire van miről beszélgetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire van miről beszélgetni esténként?

Figyelt kérdés

Nekem azt mondta hogy nincs miről beszélgetni. Elmondjuk mi volt aznap meg ha úgy van beszélgetünk.

Mélypontból próbálunk kijonni, megbeszéltük teszünk érte.

Ő magába fordul rágódik és ilyenkor a hobbijat csinálja közbe nézi a " szellemes " műsorát ami 3 órás és közbe nem lehet beszélgetni mert lehurrog.

Én próbálnám elhívni, kirángatni, de semmi..

Nem arrol van szó hogy össze vagyunk növe vagy nem csinálhatna mást, de minden nap ez a menetrend

2024. febr. 8. 22:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez sokkal rosszabb, mint ha egyedül lennél, mert csak zavar.
2024. febr. 8. 22:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nem úgy tűnik, hogy ő is tenne érte.
2024. febr. 8. 22:44
 3/11 A kérdező kommentje:
Ha ebben per pillanat annyira nem, de azért másban amiről beszéltünk abban igen
2024. febr. 8. 23:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Ő azt mondja mérges magára mert nincs kitartása akarat ereje.. pl. számára új szokások kellenének mégsem " vezeti be " pedig orvos mondja pl, nem én kértem
2024. febr. 8. 23:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem akar saját magán segíteni, azzal nem tudsz mit kezdeni. Tudja, hogy mit kellene csinálni és mégse csinálja. Szerintem annyira nem vagy neki fontos, az ő kényelme még mindig prioritás a számára. Nem azt mondom, hogy szakíts vele holnap, de ha ennyire leszrja, akkor lehet érdemes lenne elengedni egymást.
2024. febr. 8. 23:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan pasim aki ignorált szinte a kapcsolatban, egy eladoval többet beszélt mint velem, ha beszéltek hozzá kb mintha magamban beszéltem volna, és volt olyan pasim is, (ebből nem is egy), akiknek meg soha be nem állt a szája mindog volt valami téma, meg amit meg kell beszélni, vagy csak ugy beszélgetni, (tv-t se néztunk soha), nem voltak frusztráltak csenddel verős sérültek soha.
2024. febr. 9. 00:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a #6 fején találta a szöget, ez inkább tűnik csenddel verésnek, mint békés esti idillnek.

Valószínűleg rengeteg benne a felgyülemlett sérelem, és mivel ezeket ő hiába akarta megbeszélni és megoldani, de semmi sem változott, most visszaadja. Bóligat, hogy persze, majd egyszer javít a kapcsolaton, de a gyakorlatban csenddel ver, és szerinte itt már nincs miről beszélni. Konkrétan hozzászólni nem hajlandó, őt inkább zavarja már csak a jelenléted is.

Mi nem csak este beszélgetünk, hanem mindig. A párom a legjobb barátom is, a lelki társam, a támaszom. Munkahelyen szünetben is írunk vagy hívjuk egymást. Este megbeszéljük, hogy mi volt, ismerjük egymás közvetlen kollégáit, elmondjuk, hogy velük mizu (két kolléga közt alakul valami, és mi nagyon drukkolunk 😊), hülye a főnök, sok a munka, kevés a munka. Ez ilyen tíz perc a vacsoránál, de akkor is beszámolunk a napunkról. Megbeszéljük, hogy ki mit csinál, elosztjuk a feladatokat, mit főzzünk, stb. De beszélgetünk mindenről, például ha olvasunk egy érdekes cikket vagy hírt, könyvekről, filmekről, tervekről, meg persze az örök és lefogyhatatlan téma: a gyerekek. A velük kapcsolatos örömöket és gondokat tényleg csak mi értjük is ismerjük igazán.

Külföldön élünk, évente párszor utazunk Magyarországra rokonlátogatóba, ilyenkor napokig össze vagyunk zárva négyen a kocsiban. Mi még ezt is élvezzük, végig beszélgetünk.

Ha egyikünk pár óran át nem is szól a másikhoz, akkor gáz van. Nem hogy napokig vagy hetekig... Amit ti csináltok, az nálunk rövid időn belül váláshoz vezetne.

2024. febr. 9. 07:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül nem lehet megmenteni a kapcsolatot.
2024. febr. 9. 08:14
 9/11 A kérdező kommentje:

Elmeséljük hogy mi történik a munkában stb nap közben is. De őt zavarja ha tv közben dumál vlki.

Ő is szokott beszélni kérdezni stb..de ő munka után " kivan " és semmit nem csinál amihez több energia kell.

2024. febr. 9. 08:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Azt kell nézni, hogy mi van,mit nyújt jelenleg. Amit leírtál, abból úgy tűnik, hogy nem sokat, max ha nagyon befeszülsz, akkor ígerget valamit, hogy azt hidd, történik majd valami. De a valóság az, hogy lecarja az egészet.
2024. febr. 9. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!