Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már dolgotok "cougar"-ral?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már dolgotok "cougar"-ral?

Figyelt kérdés

Tehát olyan 30-as, 40-es éveiben járó nővel, aki fiatalokra gerjed.

Egy ideje folyamatosan azt látom, hogy egy tőlem 13 évvel idősebb nő érdeklődik felőlem, és nem tudom eldönteni, hogy most ez csak valami fétis lehet-e nála, vagy amúgy is érdeklem...

Azért furcsa, mert nem vagyok egy kimondott álompasi. Mármint csúnya vagyok. :D Tudom, hogy a viselkedésem sem az, ami kell a nőknek, de ez soha nem is érdekelt. Szóval nem változtatnék csak azért, hogy ne legyek egyedül, és ezzel nyilván még nem sok korombeli csajszinál volt esélyem. Kb néhány évente egyszer.

Ez a nő is mindig a tőle fiatalabb, korombeliekkel társalog, és olyannal is élt együtt, aki kb velem egyidős...

2024. febr. 8. 14:16
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Miért lenne egy 30-as nő cougar, és hogy hívják a 30-as férfit, akinek 20-on éves lányok tetszenek?
2024. febr. 8. 16:24
 2/9 anonim ***** válasza:

Volt már dolgom ilyen nővel. Én húszas éveim elején voltamakkor, ő harmincas, de jól nézett ki, én nem is gondoltam, hogy kb. 15 évvel idősebb nálam. Én egy átlagos pasinak mondanám magam, ráadásul fiatalabbnak néznek sokszor a tényleges koromnál.

Azt nem tudom, hogy valaha is volt e neki fiatalabb pasija, de velem szerelmi kapcsolatot akart. Beszélt róla, levelet írt, rám mázsott, amikor csak tehette.

Nem mondom, engem is izgatott a dolog, de éreztem, hogy ennek hosszú távon nem lesz értelme.

Alig bírtam levakarni magamról, végül munkahelyet váltottam, részben miatta is.

Én nem hinném, hogy fétis, valami kattanás lehet inkább, vagy valóban vonzó lehetsz számára.

2024. febr. 8. 16:27
 3/9 A kérdező kommentje:
1: 30 alatti férfi, 40 fölötti nő. Ezt jelenti.
2024. febr. 8. 16:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Tehát a 41 éves nő a 39 éves párjának egy cougar.
2024. febr. 8. 16:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom ennél dedósabban leírni, hogy megértsd: 30 ALATTI, 40 FÖLÖTTI.
2024. febr. 8. 16:44
 6/9 anonim ***** válasza:

"30 alatti férfi, 40 fölötti nő. Ezt jelenti"

1-es vagyok: 30-as nőt is írtál a kifejtésedben.

Cougar alapból egy lenéző kifejezés, mert férfira nincs megfelelője, te is elegánsan kikerülted. Vagy milyen nevet adnál a 40 éves férfinak, akinek 20-on éves párja van? Ignoráld ezt is.

A francba lenne már fétis, hogy látod azt, hogy valaki helyes.

2024. febr. 8. 16:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Bocs, de nem veszek részt a gyűlöletkeltésedben. Sok sikert hozzá! Én kérdést tettem fel itt, és nem érdekel, hogy neked milyen problémáid vannak.
2024. febr. 8. 16:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Én az leszek majd mert undorodom a 40 feletti pasiktol
2024. febr. 8. 21:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Ez felvet egy másik kérdést. Ha elérik azt a kort a fiatalok, ami már elvileg nem tetszik a "cougar"-nak, akkor már ők sem felelnek meg onnantól, vagy igen, mert a korkülönbség ugyanaz marad?
2024. febr. 8. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!