Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letiltott whatsappon vagy valami mas van?
Latom a kepet, latom hogy mikor volt utoljara elerheto akkor amikor utoljara beszeltunk de ez erdekes mert elotte minden nap fent volt, ha ra megyek hogy hivas akkor azt irja hivas, nem tudom ez mit jelent sosem telefonaltam ott, ha irok neki egy pipa van az uzenet mellett..letilott?
De en azt olvastam, ha letilt nem latom azt sem mikor volt utoljara elerheto es a kepet sem latom..nalam nincs igy.
Nagyon idegesit mar hogy nem tudom letiltott e vagy csak letorolte az appot..
Az egy pipa azt jelenti at se megy a telefonjara az uzenet szoval valami van
Ezek kozul nekem csak egy igaz, ugyhogy nem tudom.
Par hete is volt olyan hogy egy pipa volt amikor irtam neki de az azert volt mert nem volt frissitve a whatsappja aztan frissitette es megint 2 pipa lett
Mert gondolom feloldott. Szerintem hagyd. Ha nem tudtok normalisan megbeszelni valamit, es tiltasig fajul, akkor…amugy meg a whatsapp nem frissiti a profilkepet, eleg okosan van megoldva hogy ne tudd hogy letiltott
Es siman az is lehet hogy pluszba kikapcsolta azt is mikor volt fenn utoljara
Akkor még nem voltam letiltva az fix.
Most olvasgatok, es ha letiltott volna nem latnam az utoljara elerheto allapotat allitolag.
Egyebkent persze, tudom hogy hagynom kell csak azert zavaro hogy nem tudom letiltott e, es jo lenne megtudni.
Egyebkent en miota egy pipat jelez le is toroltem magam aztan mégis ujra telepitettem es ugyanugy latom a profiljat meg mindent, kezdem azt hinni csak az appot torolte le. Jaj de rossz ezen kattogni
Valaki akinek van whatsappja es no nem irna nekem?
Nem tiltott le. De amúgy úgy lehet csekkolni, hogy le vagy-e tiltva, hogy csoportot csinálsz. Muszáj minimum 3 embernek lenni a csoportban. Egyik te magad leszel, meg aztán belerakod az embert, akit sejtesz, hogy letiltott meg egy harmadik személyt. Mikor a csoport létrehozására kattintasz, és tényleg le vagy tiltva az illetõnél, akkor ki fogja írni 1-2 másodpercre, hogy xyz-t nem lehetett hozzáadni a csoportoz. Ezt a módszert én Googlerõl tanultam és működik. De amúgy ha nem tiltott le, akkor attól függetlenül, hogy kilépsz a csoportból meg kitörlöd magadnál, õ még látni fogja, hogy készült ez a csoport. Mondjuk ráfoghatod, hogy véletlenül volt vagy valami.
Amúgy szerintem valószínűleg törölhette az appet, de nem vagyok biztos. De viszont abban biztos vagyok, hogy nem tiltott le
De mostmar en is ugy gondolom nem tiltott mert tegnap valakit megkertem tiltson le es neki semmit nem jelzett. Szerintem torolte az appot
Koszi a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!