Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Értelmes férfi miért flegmán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értelmes férfi miért flegmán közeledik egy nőhöz?

Figyelt kérdés

Tényleg értelmes, intelligens.

Mikor azonban nekem írt full flegmába, szlengbe írt. Megfordult a fejembe hogy ha én írtam volna rá azért írna így hogy kopjak le, na most mivel ő írt rám arra gondoltam hülyeskedik velem, neki ez a szórakozás?!...

Elmúlt 30 a pasi.

2024. febr. 5. 22:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Ezek szerint nem értelmes.
2024. febr. 5. 22:39
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát velem nem, eléggé megalazónak éreztem nem tudom milyen embernek gobdolt hogy velem így viaelkedett...de alapjáraton az. Elit gimibe majd egyetemre járt normális átlagos pasas. Pont ezért bánt nagyon a dolog...
2024. febr. 5. 22:45
 3/13 A kérdező kommentje:
Uh bocsánat az elgépelések miatt.
2024. febr. 5. 22:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mennyivel vagy fiatalabb?
2024. febr. 5. 22:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős.
2024. febr. 5. 22:53
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Flegmán inkább lekoptatott, nem kér belőled, ennyi.
2024. febr. 5. 23:30
 7/13 anonim ***** válasza:
67%
Ha siet vki,akkor mas a stilusa.
2024. febr. 6. 02:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Attől még hogy értelmiségi, képzett, intelligens ember, az érzelmi intelligenciája lehet alacsony. De mindegy is, mivel nem tisztel kár ezt az ismerkedést erőltetni, csak rosszabb lesz.
2024. febr. 6. 05:24
 9/13 anonim ***** válasza:
"ha valaki siet mas a stilusa" Nem tudom, de az en sebész orvosom aki napi 8-12 műtétet is csinál, ha hívtam, szinte azonnal visszahívott, vagy üzenetet hagyott, mindig kedves figyelemes tudott lenni, pedig ha valaki, akkor ő biztos leterhelt. Lehet így is, nem ettől függ.
2024. febr. 6. 05:30
 10/13 anonim ***** válasza:
46%
Az iskola nem osszehozhato a viselkedessel.. amugy gimibe jar a legtobb rossz gyerek. Tapasztalat !
2024. febr. 6. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!