Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről a felettesi-beosztott kapcsolatról mi a véleményetek?
Irodai környezet. A felettes 38 éves férfi, a beosztott 27 éves nő.
Nagyon jó kapcsolatot ápolunk, így többnyire a munkanapok jó hangulatban telnek, viszont vannak olyan pillanatok, amikor úgy érzem, hogy a kapcsolatunk talán kezd több lenni a munkakapcsolatnál az alapján, ahogyan napközben viszonyulunk egymáshoz. Mindketten kapcsolatban vagyunk (nem tervezek viszonyt kialakítani).
Érdekesnek találok néhány helyzetet, amit szeretnék megosztani veletek:
Az irodában az asztalaink egymás mellet vannak, csupán egy térelválasztó fal van közöttünk. Többször látom, hogy napközben átkukucskál az elválasztón és engem néz. Többnyire észreveszem és olyankor egy kis ideig csak nézünk egymás szemébe és mosolygunk. Olyankor is át szokott kukucskálni és figyeli a reakciómat, ha feldob valamilyen témát vagy valamilyen szőrnyű viccet mond.- Többnyire ilyenkor csak rázom a fejem és visszamosolygok rá.
Nagyon hasonló a személyiségünk és a gondolkodásmódunk is (ez személyiség teszt alapján is kijött). Mindkettőnknek mérnök végzettsége van. Gyakorlatilag szinte minden gondolatunk megegyezik, így nagyon könnyű az együttműködés.
Rengeteg magán jellegű dolgot mesél el nekem napközben és őszintén kíváncsi a véleményemre. Olyan visszacsatolásokat is elfogad tőlem, amelyek nem kicsit nyersek és őszinték. Többször észrevettem már, hogy közvetlenebb stílust enged meg velem szemben, mint a többi kollégámmal szemben. És soha nem sértődik meg egyetlen megjegyzésemen sem, még akkor sem, ha rossz paszban kapom el.- Jól fogadja azt is, ha a napi viselkedésére teszek neki megjegyzést.
Rengetegszer megdicsér társaság előtt. Többnyire mindig azt emelei ki, hogy milyen okos vagyok és olyankor mindig a szemebe néz.
És még lenne mit tovább sorolnom.
Szerintetek csak én kezdek olyanokat belelátni a kapcsolatunkba, ami nincs is ott vagy tényleg egy kicsit kezd több lenni szimpla munkakapcsolatnál?
27/N
Egyenrangú munkatársként tekint rád. Nem ülhettek nèmán.
Te akarsz többet belelátni a munkakapcsolatba.
Hát, szerintem pedig bőven megvan már itt a vonzalom, valószínűleg kölcsönösen.
Ha Meseországban élnénk, akkor azt mondanám, hogy a két fél mindegyike hűséges marad a párjához, és éveken, évtizedeken át megmarad mindez egy plátói vonzódásnak. De mivel valóságos világban élünk, szerintem előbb-utóbb a főnök be fog próbálkozni nálad.
Nekem annyi a véleményem, hogyha nem akarnal tőle semmit, a kérdést sem tetted volna fel.
Az ő részéről meg ha vihető vagy, elvisz egy körre, ha nem, akkor majd mással is ezt csinálja.
Az a véleményem, hogy ebből bonyodalom lesz és sírás.
Ha most váltanál munkahelyet, vagy megváltoztatnád a viselkedésedet kevésbé közvetlenebbé (amit nem tudsz megtenni), akkor talán még kijönnél ebből a "játékból".
A párodnak is szoktál mesélni a "remek" munkakapcsolatodról, a kedves, mindig dicsérő felettesről, ahogy itt most nekünk? Gondolom nem, és azért nem, mert már most titkolózol, vagyis már elkezdted azt, amit nem terveztél.
Válts munkahelyet mert "ebbül baj lesz more!"
Gondolom otthon nem kapsz olyan figyelmet mint a felettesedtől, vagy otthon nem beszélsz arról amit itt írtál. Te várod hogy a felettesed közeledjen! Mi lenne ha közeledne? Vissza utasitanád vagy engednéd magad?
- Ágybetétnek jó leszel. Flörtöl veled és másolja a személyiséged-utánoz hogy meglásd az úristen annyira hasonlóak vagyunk bullshit-et.(Idővel majd bedőlsz neki)
- Házinyúlra nem lövünk. (Ez örök érvényű szabály)
- Egy 37 éves ember nem egy 27 éves csajt keres. (A kivétel erősíti a szabályt. Aki meg felteszi az ilyen és ehhez hasonló kérdéseket az sose tartozik a kivételek közé...)
Szerintem ez leginkább a hasonló személyiségetek következménye.
Egy férfias környezetben (mérnökök) természetes, hogy egy (vagy az egyetlen) nő több figyelmet és bátorítást kap.
Ha majd fizikailag is közeledik, akkor kezdhetsz többet gondolni.
Hacsak nem te akarsz belelátni többet.
Több szempontból is könnyen darázsfészekbe nyúlhatsz,gondolom,nem kell magyarázni,hogy miért...Eleve kínos,ha netán elcsábul valamelyikőtök,aztán végül nem jól sül el a dolog.Mindkettőtöknek akad veszíteni valója,nem kevés.
A leírtak alapján kedvel a Főni,de hogy meglépné-e azt,amit titkon már a fejecskédben forgatsz,az döntené el,ha randira hívna.Ami eddig nem történt meg.Ez még most a puhatolózás és önkampány időszaka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!