Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordult már elő veletek ilyen, hogy nem akartátok, hogy elmenjen a nő, akit alig ismerték, mert egyszerűen csak folytatni akartátok a beszélgetést vele?
Figyelt kérdés
A minap munka közben volt nálam egy nő (kb harmadjára).Eddig is szimpatikus volt, nagyon jó vele beszélgetni. De mikor beszéltünk és végeztünk, hirtelen rekesztette be a beszélgetést, jogosan, hisz végeztünk, de én utána szóltam, Ösztönösen nyújtózkodtam utána, mert még egyszerűen csak folytatni akartam a beszélgetést, nem akartam, hogy vége legyen. Ez szimpla rokonszenv, vagy vonzalom is lehet mögötte?2024. febr. 3. 19:34
1/1 anonim válasza:
Volt persze.
Egyértelmű volt, hogy most randira, sétálni hívnám ezért felugrott és kB elfutott.
Mikor kérdeztem a munka társait, hogy mit ronthattam el?
Annyit mondtak hogy semmit.
Beteg a csaj, 31 évesen már senki se szűz, ő viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!