Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedés során ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés során ha egy férfi cicalánynak hív, milyen jelentést hordoz?

Figyelt kérdés
Egy kis ideje csevegünk, ismerkedünk online, a családom ismerőse, így általuk ismerkedtünk meg, első randi előtt állunk hamarosan, de igazából még nem biztos, hogy ez kapcsolat vagy barátság lesz - e, és a cica már úgymond "elszólásként" is elhagyta a száját, most pedig a cicalányt hallottam. Ez mit jelenthet? A cica annyira általános hogy bárkit lehet így hívni... De a cica lány egyenesen azt takarja számomra aranyos vagy, és ennyi.

2024. febr. 2. 08:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Plaza cicahoz hasonlo..
2024. febr. 2. 11:34
 12/17 anonim ***** válasza:

Olyan mintha azt mondanám neki hogy kan...kandúr.

Undorító.

2024. febr. 2. 11:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Hercegno szindroma.
2024. febr. 2. 11:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit gáz ez a cicalány dolog... Én cicának max a barátnőmet merném hívni.
2024. febr. 2. 15:23
 15/17 anonim ***** válasza:
55%
Esetleg van a listádon más is, amibe beleköthetsz a pasinál, vagy ez a top problémád vele?
2024. febr. 2. 15:45
 16/17 A kérdező kommentje:
Semmi hiba nincs vele. A listán csak pozitív dolgok vannak. Csak próbálom elemezni, mire utalhat. Pozitív lehet - e, vagy inkább passzív felőle
2024. febr. 3. 00:14
 17/17 gabor49 ***** válasza:
50%
aranyos 50/f
2024. febr. 3. 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!