Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Tegyük fel, megismerkedsz egy csinos nővel. Minden jól alakul, de elmondja, hogy van gyereke, akinek az apja lelépett. Foglalkoztál így a nővel, nevelnéd más gyerekét?
Figyelt kérdés
Lennél pótapuka?febr. 1. 01:55
11/31 anonim válasza:
Én örülnék neki a legjobban, hiszen én is hasonló helyzetben vagyok. 39/f
12/31 anonim válasza:
Igen. Azóta a feleségem, és egy család vagyunk.
13/31 anonim válasza:
3 ilyen barátnőm volt, nem a gyerek miatt lett vége, de azért érezhető, hogy így nehezebb lett volna hosszútávon. Főleg utólag tudom ezt, hogy már nekem is van gyerekem.
14/31 anonim válasza:
Nálam kizáró tényező, hogy más gyerekét neveljem. Mindegy, hogyan lett vége az előző kapcsolatának.
15/31 anonim válasza:
Nagyon meg kellene fogjon valamiben, mert fiatal vagyok, könnyedén találok gyerek nélküli párt is.
16/31 anonim válasza:
Valaki elfogadja a gyereket, valaki nem. Itt problémának inkább azt vélem, mért nem mondta meg az elején becsülettel, hogy gyereke van. Aki nem akar gyerekessel kezdeni, az később úgy is ott hagy. Nem szabad reménykedni abban, hogy megtetszel neki, aztán ha később mondod el, majd nem lép le. Az is lehet, hogy azért megy el a pasi, mert nem voltál őszinte az elején. Nem azt mondom, hogy úgy kell ismerkedni: "Hello, van egy gyerekem, akkor is ismerkedünk?" Hanem, ha úgy alakul a beszélgetés, beleszőni egy adott pillanatban, hogy van gyerek.
18/31 anonim válasza:
Mondjuk én nő vagyok, de gyerekes pasival csak akkor járnék, ha már legalább tinik a gyerekei és nem kell velük sokat foglalkoznia. Szeretem a gyerekeket és én is akarok majd, de nem akarok olyan pasit, akinek állandóan foglaltak a hétvégéi, az anyagi forrásai, meg mondjuk nem tud hosszabb utazásra jönni velem emiatt. Fiatal vagyok még egy ilyen kompromisszumhoz.
Na, sok férfi is ugyanígy áll a témához, de messze nem mind, hisz van rengeteg elvált gyerekes férfi is, akiket gondolom nem zavarna a nő gyereke sem, meg olyanokat is ismerek, akik fiatalok és gyerektelenek, valamiért mégis mindig gyerekes nőkkel járnak.
19/31 anonim válasza:
7éve vagyok egy ilyen kapcsolatban, ha van valami konkrét kérdésed, privátban felteheted.
20/31 anonim válasza:
Nem mert, már a legelején sem sikerült elmondani egy ilyen fontos dolgot. Miért ismerkedés közben derül ez ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!