Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szeretoi viszonyt akar vagy komolyan gondolja ?
Most hétvégén fogjuk megbeszelni igazság szerint ki mit akar a másiktól, de szeretném kicsit előtte reálisan látni a dolgokat.
Adott egy férfi, ismerkedünk több mint egy hete ,napi úgymond folyamatos kontaktban vagyunk egymással.
O is (elvileg ) Én is töröltem magam tarskereso oldalakról.
Február végén Marc.elejen menne a barátaival síelni Svájcba ,de most pár hetes munka mitt hagyott itt .
Nem jó így ismerkedni és tavkapcsolatban lenni ,nekem nem megy !
Kérdeztem tőle h megy e akkor velük annyit mondott. Hogy legfeljebb akkor ha én is megyek .
De viszont itt jön a kontra dolog...miközben törölte magát, hívott menjek vele ide oda egyre több nő követője lett instan amit látok és fb-on is szintén.
Nem tudom mennyire szava hihető, én nem fogok erőltetni semmit !
Ebből adodoan nagyon össze vesztünk pár napja ,de zaklatott ,nem hagyott beken amit nem beszéljük meg.
Annyiban maradtunk mint említettem, hétvégén személyesen mikor haza ér.
Azt el felejtettem írni,hogy mi jól fogunk együtt működni (ezt szokta írni )
Ezért is vagyok teljesen tanácstalan
Ha követ mindenféle nőt és ráadásul ta kapcsolatban lennétek nem fog működni a kapcsolat. A szexkapcsolat se sokáig és főleg akkor nem ha te többet akarsz tőle, mint szex.
Az, hogy törölte magát csak egy dolog. Követ más nőket és mégcsak együtt se vagytok.
Nem tartozik neked semmivel ezek alapján, független és ha más nőket myomogat megteheti nyugodtan...
Igen ugyan így látom én is ....
Mellesleg sikerült össze szednem tőle valamit amit nem említettem meg ,voltam orvosnál is pár napja ....szóljak neki h valami nem oké vagy majd ?
Nem tudom ...semmit se tudok most .
Soha nem voltam még így
Várjál csak nyugodtan, de abból az lesz, hogy esélyt adsz neki arra, hogy bolondot csináljon belőled mint csinálja jelenleg is. Nincs egy csöppetnyi önbecsülésed sem sajnos. Na hát akkor szenvedj.
#IDC
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!