Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnál rá?
Mondanám neki, hogy jól elintéztek :D
Hogy sikerült ilyet találnod róla?
ha tudok róla akkor ok
ha hazudott akkor onnantól kezdve nincsen bizalom és szakítanék mert bizalom nélkül nem ér az egész kapcsolat semmit
Lehangoltan állapítanám meg, hogy az emberismeretem csődöt mondott.
Mindig is az ilyen ratyi emberhulladékoktól szerettem volna megkímélni magam.
Szakítanék, amiért hazudott.
Férfi párom van, hetero. Illetve előttem nem volt semmi szexuális élménye.
Egyébként a szexvideo nálam nem lenne kizáró ok, ha magán céllal készült (csak a résztvevők részére), viszont az igen, ha ezt valahol közzétette vagy eladta.
#7: "Minden embert úgy ismersz, hoggy mindent tudsz a múltjukról és a jövőjükről?"
Ilyet tipikusan az ír, akinek lövése sincs arról, hogy az emberismeret mi fán terem.
Nem TUDOK, kishülyém, hanem ráérzek, hogy valami - az én szempontomból - nagyon nem kóser vele kapcsolatban. Egyébként ha valakinél nem ritkák az effajta kalandok, az - kiéltség formájában - előbb-utóbb a fején is meg fog látszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!