Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi célja lehetett ezzel?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon sokat nézett folyton de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget és most látom meg van haragudva. Folyton hátat fordít vigyáz hogy véletlenül se nézzen rám. Az is bosszantja szemmel láthatóan hogy másokkal milyen jóba vagyok. Mi lehetett a célja ezzel a nagy nézegetéssel mikor van barátja?2024. jan. 27. 18:06
1/13 anonim válasza:
Tetszel neki és lehet félrelépett volna veled. Szerintem ne foglalkozz vele, mert csak megégeted magad vele.
3/13 anonim válasza:
Vagy félreértetted az egészet? A nők kicsit máshogy működnek, mint a férfiak...
4/13 A kérdező kommentje:
Ezen nem volt mit félreérteni
2024. jan. 27. 21:43
5/13 anonim válasza:
Bocs, de azon kívül, hogy néha bámult rád, volt bármi egyéb jele, hogy érdeklődött irántad?
Hány évesek vagytok amúgy? Mert eléggé az jön le, hogy kb 12
6/13 A kérdező kommentje:
Elutasító voltam vele korábban. Valószínűleg ezért nem mer többet ennél.
2024. jan. 27. 21:59
7/13 anonim válasza:
Igen, eluasito voltal, o meg meg akart teged ismerni.
Gondolom azota merges rad, ez van, ha neked nem kell, ne foglalkozz vele, majd elmulik nala
8/13 A kérdező kommentje:
Majdnem egy éve nem múlik el. Sokszor mosolyog rám aztán mikor nem reagálok dühös lesz és direkt észre sem vesz majd újra mégis.
2024. jan. 27. 22:11
9/13 anonim válasza:
ismered őt?
vagy csak látásból találkozol vele?
10/13 A kérdező kommentje:
Ismerem
2024. jan. 28. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!