Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor arról vitáznak itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor arról vitáznak itt egyesek, hogy mennyire fontos egy férfi vagyona, miért nem kerülnek szóba sosem a selyemfiúk és a Gigolo-k, akik konkrétan abból élnek, hogy nők tartják el őket/nők fizetnek nekik a szexért?

Figyelt kérdés
Nyilván ez már a csajozásnak egy nagyon magas szintje, amikor odáig jutsz, hogy a nők pénzelnek. A hétköznapi pasi sosem fog eljutni erre a szintre. De attól még létezik a jelenség.
2024. jan. 25. 14:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%

Az a kérdés hogy miért nem kerülnek szóba? :DDD

Vagy csak egy újabb onsajnaltato chad irigylő kérdés

[link]

Tessek ilyennek kell lenni és akkor simán támogat akar még szép fiatal lány is

2024. jan. 25. 15:33
 12/22 anonim ***** válasza:
83%

A volt főnökssszonyom férje volt egy feltűnően jóképű, izmos, fiatal férfi. Egyértelmű volt, hogy miért voltak együtt. A nő akkor volt 50 éves, olyan háta volt, mint a pingpong asztal, térdig lógó óriási csöcsök, és a sok férfihormontól kicsit kopaszodni is kezdett. Mikor nem volt a közelben, gyakran viccelődtünk azon, hogy egy fillért nem sajnálunk a férjétől, keményen megdolgozik érte. Természetesen 100% hűséget várt tőle. Mikor együtt megjelentek, akkor el kell ismerni, hogy kifogástalanul hozta a pasi a szerelmes férjet, aki körbeudvarolja.

Lehet, hogy luxus élete volt, és nem kellett dolgoznia, de apám, én azt a nőt a világ minden kincséért nem nyalnám ki!

Nem hiszem, hogy csinos nők rászorulnak, hogy szexért fizessenek.

2024. jan. 25. 15:35
 13/22 anonim ***** válasza:
74%
Kifejezetten selyemfiú, elég kevés van. Amiből viszont sok van, és itt is előjön több kommentben, hogy fiatal srác, aki nem feltétlen csóró, de nem is pénzes, összeszed egy pénzes, idősebb nőt. És nem feltétlen óriási korkülönbségekkel számolj, hanem pl.: 25 éves, friss ügyvéd + elvált, 40-es ügyvédnő, saját irodával.
2024. jan. 25. 16:26
 14/22 A kérdező kommentje:

"Nem fizetnek fiatal és szép nők a pasikért. Ha jól nézünk ki akkor érdek nélkül kaphatunk jó pasikat bármilyen korunkban"

Azt nem tagadom, hogy jó pasikat kaphattok, de azokról úgyis kiderül többségében, hogy bénák. Más dolog jó pasikat kapni, és más dolog értékes férfit kapni. Egy értékes pasit a nő nem kap meg, ugyanis ott más hatalom dolgozik. Ami arra készteti a nőt, hogy elkezdjen megfelelni neki, aztán a férfin múlik, hogy kivalasztja-e a nőt, vagy sem.

Az meg egyértelmű, hogy ha egy nő értékesnek tart egy férfit, akkoe hajlandó pénzt is befektetni a kapcsolatba. Vagy úgy, hogy ő költ pénzt, vagy úgy, hogy ő ad pénzt, úgy, amikor nekem akartak adni, mert nem volt pénzem elmenni a randira.

2024. jan. 25. 17:08
 15/22 A kérdező kommentje:

"Nem hiszem, hogy csinos nők rászorulnak, hogy szexért fizessenek."

Hinni azt hiszel, amit akarsz. A pasasnak, akiről írtam, az elbeszélés szerint légiutaskísérő csaj is fizetett, akiknek ugye elég csinos arcuk van.

Amúgy ezt a pasit szexi csajokkal lehet látni lefotótva, nem egy képen. Akik ismerik, azok is azt mondták, hogy csak fullos női voltak.

Amennyit megtudtam róla, az alapján egyértelmű, hogy sosem állna össze ronda nővel, hiszel azzal saját magát égetné le. Természetesen fizetett neki idősebb nő is, de az MILF volt.

De maradhatsz abban a hitben, hogy a csajok kivalasztják a jó pasikat, azok a pasik meg, akiknek fizetnek, a ronda nők maradnak.

2024. jan. 25. 17:17
 16/22 A kérdező kommentje:
*azoknak
2024. jan. 25. 17:18
 17/22 anonim ***** válasza:
Mert tízszer több az aranyásó félprosti, mint a dzsigoló.
2024. jan. 25. 17:41
 18/22 anonim ***** válasza:

"Én konkrétan egy olyan emberről tudok underground körökben, aki állítólag benne volt ebben az életformában egy ideig, de ő csak nőket fogadott"

Bp-n pár éve még (nem tudom, most is "üzemel"-e) hogy az Erzsébet híd melletti sétányon árulták magukat a selyemfiúk - a fizetőképes PASIKNAK. Mi tudatlanul sétáltunk arra a párommal, (én vagyok a nő) és a végén azért kellett látványosan egymásba karolnunk, hogy a páromat ne szólítsák le folyton az idősebb férfiak.

2024. jan. 25. 17:46
 19/22 anonim ***** válasza:
A selyemfiúknak sem csak játék és mese az élete, mert bármikor kidobhatják őket, és saját vagyon hiányában kellemetlen helyzetbe kerülnek. Plusz ha szegények impotensek lesznek, lőttek a megélhetésnek és a lakhatásnak is.
2024. jan. 25. 18:14
 20/22 anonim ***** válasza:
91%
A pasik sincsenek lemaradva a nől lehúzásával, csak máshogy csinálják. Az első randikon még fizetnek, aztán szép lassan elkezdenek élősködni a nőn. Egészen extrém példákat tudnék felhozni, kezdve onnan, hogy a régóta munkanélküli pasi semmit nem csinált otthon sem, a párja eltortotta, dolgozott, és még otthon is ő dolgozott esettől a közs megtakarítást mindig magára költő pasiig, igen sok variáció van. Vagy a meghívlak valamire (valami jó olcsóra), majd a visszahívásnál végig eszi issza a legdrágább cuccokat....
2024. jan. 25. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!