Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tetszenek sok pasinak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszenek sok pasinak a fekete, hosszú hajú nők?

Figyelt kérdés
Sok férfi ismerősömnek elég ha egy nőnek fekete, hosszú haja van és jó az alakjuk. Az nem zavarja őket különösebben, hogy csúnyácska arcuk van.
2010. okt. 23. 17:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Izles dolga... de nem mondanam hogy kizaro ok. Nekem pl kifejezetten a fekete, ill barna, hosszu haju lanyok tetszenek.

Ennek ellenere mindharom eddigi baratnom szoke volt... ilyen az elet :)

2010. okt. 23. 17:59
 12/17 anonim ***** válasza:
79%

Inkább az a tendencia a ciki, hogy a legtöbb pasinak semmi más nem számít, csak hogy nézzen ki jól, aztán hogy amögött mi van, az már lényegtelen. Na, eza gáz. Meg az, hogy sok nő szintén csak annyit néz meg egy pasiból, hogy mennyire kigyúrt, mennyire helyes, és hogy van-e autója.

Ja, hogy akinek netán mégis más értékek is számítanak, és mondjuk nem a külsőre legtetszetősebbel áll össze, azt a többiek lenézik?

2010. okt. 23. 18:10
 13/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:10

Miért,Te nem úgy választasz párt magadnak,hogy milyen a külseje,összbenyomása?Utána jöhet az ismerekedés és ha egy lány/fiú szép de belsőleg kb. egy nulla akkor már semmit nem ér az a szép külső...

2010. okt. 23. 18:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Általában igen, csak sokak megrekednek ott, hogy jól néz ki, de az, hogy két mondatot nem lehet vele értelmesen dumálni, hogy egy tapló, az már nem számít.

Mellesleg volt olyan basrátnőm, akire nem a külseje miatt figyeltem fel, hanem a közös érdeklődési kör hozott össze. Nem volt ronda, de olyan hű de marha szépnek sem mondanám. Három évig jártunk, és egyszer sem éreztem, hogy valamivel rosszabb lenne vele, mint egy bombanővel. Sőt..

2010. okt. 23. 18:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem igaza van a 18:10 esnek.
2010. okt. 23. 18:25
 16/17 anonim ***** válasza:

"Három évig jártunk, és egyszer sem éreztem, hogy valamivel rosszabb lenne vele, mint egy bombanővel. Sőt.."

Igen..,sokszor az egyszerübb,hétköznapibban kinéző lányok közvetlenebbek és nincsenek úgy elszállva maguktól mint az úgymond bombanők!Pont ezt mondom hogy egy bomba nő is lehet egy hűvös szépség..,onnantól kezdve meg nem ér egy lópikulát sem!!

2010. okt. 23. 18:28
 17/17 anonim ***** válasza:

Vannak olyan férfiak akik a hamis elvárásoknak élnek, mert ugye most az a trend....

Nök közt is sok ilyen van, vagyis a többség ilyen.

Ha magamból indulok ki, lehet bármilyen jó teste, ha az arca nem szimpatikus és agyilag zokni a csaj, akkor mehet a levesbe. Nem a seggével és a hajával fogok csókolózni.

2010. okt. 23. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!