Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abból lehet baj, ha én 28 évesen kinézek 21-22 évesnek, a 20 éves barátnőm pedig 15-17 évesnek?
Ezeket nem mi adjuk más emberek szájába. Amikor heti szinten új embereket ismerek meg és valamikor kiderül a korom, szinte mindenki őszintén meglepődik. Fiatalok is fiatalnak néznek.
A barátnőmet múltkor egy 13 éves lány 15 évesnek hitte. Ez volt neki a minimum (nekem is volt ilyen, 28 évesen 20 éves valakitől), de ez a 16-17 az általános.
Ez, hogy lehet-e baj nem is tudom pontosan hogy értsem, mert nyilván legális a dolog, szóval ide most bármit lehet képzelni, ami eszedbe jut, pontosan én sem tudom mire gondolok. Lehet, hogy csak paranoiás vagyok, azt is elmondhatjátok.
28/N vagyok és kb heti szinten megkapom hogy gimisnek nézek ki, rohadtul utálom amúgy :D Két évvel vagyok idősebb a páromnál és mindenki azt hiszi hogy én vagyok kb 16 éves ő meg mondjuk 20 :D
Bajod nem lesz belőle, ha valaki feljelent akkor csak megmutatjátok a személyiteket és kész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!