Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régebben tényleg minden jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régebben tényleg minden jobb volt? Jobb volt az, hogy összeadták az embereket ami miatt több volt a házasság és jobbak is voltak a kapcsolatok?

Figyelt kérdés

Nagyon gyakran hallom ezt a régen minden jobb volt szöveget, de amikor arra gondolok, hogy anyám apám kapcsolata szar volt és ez tönkretette a gyerekkoromat akkor nem ezt látom, hogy ennyire jobb lett volna minden. Szüleim nem kedvelték egymást, apám nem is nagyon vonzódott anyámhoz csak azért voltak együtt, mert összeadták őket az lett a vége, hogy apám a lakásunkban lett öngyilkos, ami eléggé tönkretett lelkileg gyerekként. Barátaim társaságában ugyanezeket látom, nem volt annyira tragikus, mint az enyém, de ugyanezek a problémák előjöttek, összeadták őket és egy szar kapcsolat jött létre. Nekem jelenleg nincs barátnőm, sajnos hosszútávú kapcsolatom se volt még, csak rövidebb kapcsolatok és kalandok jöttek eddig össze, múltkor volt egy randim ahol visszautasított egy csajszi, ő nagyon tetszett nekem, de nem viszonozta. Fájdalmas egyedül lenni, de még mindig sokkal jobb, mint szar házasságban benne lenni. Engem ezért idegesít amikor azt mondják, hogy adjak lejjebb, mert biztos vagyok benne, hogy ők nem éltek át olyan szar dolgokat, mint én és nem akarok szar kapcsolatban sinylődni és tovább adni a gyerekemnek. Hogyha lesz gyerekem azt szeretném, hogy jobb élete legyen, mint az enyém és ne adjam át neki a sok traumát, hanem szeretném megszakítani a generációs problémákat.

Régen minden rosszabb volt én ezt mondom, nem volt sokkal jobb semmi sem. Én élvezem azt, hogy ez a társadalmi nyomás csökkent. Persze még mindig velünk vannak, mert ha elmondom valakinek azt, hogy nem volt még komoly kapcsolatom némely csaj elítél emiatt, de ha nincs benne együttérzés akkor annyit is ér és jobb is, hogy nem történt kettőnk közt semmi, mert nekem az a fontos, hogy tudjak őszinte lenni és kelljek neki szeressen úgy ahogy vagyok és ezt tudjam viszonozni.

2024. jan. 24. 11:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Csak a sima B jogsi tobb, mint 4 kilo. Aztan C, E, PAV, GKI stb. Esetleg egy ADR, es mar egybol hetjegyu az osszeg :)

39F incel

2024. jan. 24. 16:07
 22/23 anonim ***** válasza:
Malajziában kell letenni 39ferfi ott úgyis imádják az exotikus európai férfiakat mint azt a blackpillerektol tudjuk. Biztos engednek neked az árból.
2024. jan. 24. 18:43
 23/23 anonim ***** válasza:
Igen, régebben mindne jobb volt. Ezt mondták régen is, és ezt fogják a jövőben is mondani az öregek.
2024. jan. 25. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!